Tuesday, January 04, 2011

Gelagat Abg Qaiser ke Tadika

Salam kengkawan dan pembaca blog Be Simple Beb, BSB membuka tirai 2011 dengan N3 gelagat Abang Qaiser ke alam persekolahan. Sebelum tue BSB minta maaf banyak2 sebab tak sempat nak buat N3 baru. BSB dilanda kesibukan teramat sangat. Story memang banyak nak share dgn kengkawan tapi kesibukan dengan tugas dan tanggungjawab sebagai anak, kakak, ibu, isteri dan staff cemerlang umes (perasan, bonus x dpt pun) sampai tak sempat nak berblog2. Jom kita tengok gelagat abang Qaiser ke sekolah tadika...jommmm..
Aksi hari kedua di Tadika. Nampak cool jer kannnn...tapi sebenar nyerrrr....

Ahhhh tengok hubby kena duduk sebelah abang dan tunggu sampai habis kelas...nie cam ner nieeee...siapa pulak yg nak belajar nieeee.

Hubby dah boring dahhhhhh....pening lalat di buat nyerrrr...
Tapi bukan abang seorang jer yg buat perangai tak nak g sekolah. Budak nie pun sama juga. siap mak nyer kena tarik masuk kelas.....adooooohhhhh mahu demam kepialu nieee.

Yang pasti ibu-bapa kena tunggu diluar kelas. Esok hari ke3 abang Qaiser ke tadika. Tak tahu ler macamana, harap2 abang tak buat perangai macam 2 hari yg lepas... apa2 pun kita tunggu jer lerrr .......... ADIOSSS.

13 comments:

Zefa NorAsmara said...

Haha.. cool aje.. selamat bersekolah ye Abang Qaiser.. besok Maryam Nabihah pula mula sekolah.. :-)

EL MARIACHI said...

hahahahaha.....hahahahaha....

Yan said...

Alahhh biasalah tu.. Cuma akak ni hati kering sikit. Selalunya hantar, pelan2 blah.. Then esoknya ok dah..hee...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Mie:Haaahhha azman junior niee.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam zefa:tq..

LyNn HaMzAh said...

alamak...kesian la papa qaiser...insyaallah tak lama lagi qaiser dpt sesuaikan diri...

aina yg gilo pepel said...

hehehhee......tula kalau bdk²nieh bru nk start sekola..mcm² gelagat dorunk.....

Hanis Azla said...

masih x boleh kena tinggal lg yer.. takpe, esok2 eloklah tu..

kat sekolah anak akak siap ada yang peluk tiang sebab taknak masuk kelas.. sian mak ayahnya kena tunggu kat situ.. tp masa inilah kena sabar banyak2 kan..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam kakYan,memang kami buat macam 2 pelan nak blah, tapi dia menjerit terlolong cam nerrr nie.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam Lynn, harap2 minggu dpn dia ok ler tueee

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam aina, tak tahu ler bila dia akan ok..harap minggu depan ok kot.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam hanis,tu ler pasai, tak boleh nak bergerak. harap2 ok ler nanti.

zarina said...

ni mesti ikut perangai mama dia...hehe