Thursday, January 13, 2011

Aku dah Mabuk nieeee

Assalamualaikum,
buat teman2 yg masih lagi setia menemani aku yg tidak bisa mengeluarkan kata2
hanya jari jemari ku saja yg mampu bergerak laju di atas papan hitam ini.
Selamat malam sayangku,
Aku baru terbayang saat2 manis itu,
Saat engkau senyum padaku,
Sehingga hilang segala apa yg aku miliki,
selain namamu tersemat di hati kecil kuuu...

Salam kengkawan semua, BSB rasa macam dah diawan-awanan nie, sebab apa tau sebab dah kena penyakit love story korea movie nie leerrr....nie semua gara2 Ciksue yang tengah hangat melayan korea movie nie, sampaikan BSB pun terkene juga tamparan loveing nie. Sebelum nie selalu ketawakan org lain yg suka menonton korea movie, ruper2 nyer memang syok gilerrrr...tak sangka yeee. BSB baru layan Full House dan Winter Sonata memang mengusik jiwa betul lerrr....walaupun citer nie dah lama dah tapi memang best betul, hero full house tue Jae Rain yg cun melecun lagi ler buat org gila bayangkan? kenapa ler duloooooo BSB tak suka tengok citer nieeee....padan ler diaorg sanggup tak makan-minum sebab nak tengok citer nieee.....jom layan korea movie.

6 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

heheheh best tu BSB... mummyHaza minat citer myGirl... feeling habis..

Yan said...

YA ALLAH BSB,

akak sebenarnya dah tak larat nak layan.. Sakit mataaaa... bayangkan asik sental dgn tisu je.. Apa tak nya.. Now akak tgh layan Stairway to Heaven. Dulu tgk filipino movies.. Haru.. Tak keje lain.. Sanggup berjaga malam..Kalau tahajud tak pe jugak..heeee...

Cik As said...

hehe.. selamat melayan...:)
happy selalu ya...:) nak panggil apa ya kat bsb ni..cik as rasa lebih mesra ckit kot tau nama..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mummyHaza,kena cari nie?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam kakyan,memang kalau dah start tengok citer korea nie mesti nak tengok sampai habis, kalau tak makan pun tak lalu.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam cik As, panggil jer BSB atau kawan2 kat opis panggil fad.