Monday, January 24, 2011

Suatu Petang Yang Menyeronokkan

Salam kengkawan semua, alhamdullilah kita dapat jumpa lagi dialam Maya bersama Be Simple Beb. Weekend hari tue ada pergi mana2 ker? BSB ikut hubby pergi padang bola kat Setia Eco Park, Shah Alam. Sambil Hubby main bola, BSB dan anak2 lepak kat padang permainan kat sini. Tempat nie class gitu, banglo2 kat sini memang cantik dan siap ada camere lagi kat tepi2 jalan. Pendik citer memang tempat orang kayo2 lerrrr....House club pun memang class tapi BSB tak boleh ler nak masuk ambil gambo nanti Pak Guard marah pulak. Tengok dari luar jer lerrr.. Jom kita p intai sama2...
Ini ler teman riadah Setia Eco Park.
Siap ada air terjun lagi, Qaheer siap nak mandi kat sini. Nooooo tak boleh sayang.
Kakak dah nampak play ground kat sana....jom mama kita pergi sana?
Kat sini pun ada tasik dan siap dengan air pancut kat tengah2 tasih nie.
Yang nampak bumbung tajam tue ler club house Setia Eco Park nieee...
Bawah jambatan nie ada anak sungai buatan. Lupa pulak nak ambil gambooo...
Remove Formatting from selectionBelakang Qaheer tue ler kolam renang club house.

Dah pandai dah anak kecik BSB nie bila ambil gambor jer mesti nak angkat tangan, nape ekkk..
Laluan ke club house, cantik nyer taman nieee...
Kami lepak kat sini ler hampir 1 jam.
Tengok ler aksi Qaiser tak habis2 nak panjat gelongsor tueee...
Siap nyanyi lagi Adik Qaheer, lagu apa tueeee...

Kalau dah dapat main kat play ground, memang tak ingat nak balik dahhh...


Siap bawa bekal air lagi tueee....
Dah puas main kat play ground, kami lepak kat tepi padang pulak. Bila lerr nak habis game nieee...dah penat dah nie.
Qistina nie dah tak boleh duduk diam2 sampai dia pun sibuk nak main bola kat tepi2 tue...nanti kena bola baru tahu akakkk....
Aksi Qaiser menahan bola, konon2 nyer gol keeper ler tueee....
Dah boring tepi padang pergi pulak tepi pagar tengok org main tenis pulak. Kat sini juga ada court futsal.
Saat2 yang ditunggu bila padang free jer budak2 nie cepat2 masuk padang main bola.
Aksi abang Qaiser bila dapat bola, gitu lerrrr....Ok dah pukul 7.00 nie jom balik. Hari pun dah nak mendung tueee...kemas barang apa lagi cau cin cau lerrrr....ADIOSSS.

4 comments:

A.S.T.I.N.A said...

bstlah tempat ni... sejuk jer mata tengok..

Zefa NorAsmara said...

Nampak best je.. bolehla kami g intai2 lepas ni..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam astina,utk budak2 best ler... utk kita kureng ler sikit. Kalau ada shopping complek kat situ baru ler betul2 best kan...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam zefa, bawa budak2 memang best. utk kita kureng ler sikit.