Wednesday, January 05, 2011

Happy Hours

Salam ceria buat kengkawan semua, BSB nak share citer nie dengan pembaca & peminat Be Simple Beb pasal Annual Dinner Umes baru2 nie di Holiday Inn Kuala Lumpur, Glenmarie. Sebenarnyer BSB dah lama tak dapat jemputan ke Dinner so bila company kata jer ada Annual Dinner apa lagi BSB terus kata confirm pergi. Tema kali nie Retro Warna Warni, jom kita tengok aksi2 artis jemputan dan artis Umes....kite layan jer ler mike2 nie...

Bergambar dipintu masuk Ballroom Hotel bersama artis2 Umes. Kalau kengkawan rasa nak jemput artis umes nie buat show calling BSB kkkkk...
Sebelum check in ke ballroom, kita posing duluuuuu, amboi cheq dah macam tauke kosmetik gituu.. .
Tengah tayang door gift kerr...
Yang nie AJK kelab, kira nyer macam org kuat majlis lerrrr..
Bergambar bersama bos credit control, cuba teka yg satu bos credit control?
Berposing lagi kat lobi dengan team M.E.

Majlis malam nie buka setakat annual dinner umes jer tapi merangkap majlis perpisahan En. Adi Satria Managing Director, Umes. En. Adi tengah bersalam dgn semua Ketua Jabatan.
Bergambar bersama MC malam tue, macam kenal jer MC nieee...tapi di mana ekkkk???

Artis jemputan Umes, A very d'bommmm, tak sangka Dato' Siti datang menghiburkan kami.
Yang nie artis Umes, En Norman peserta pertama pertandingan karaoke. Rilex abang Norman control suara tueee...nanti tak lepas ler pulak.
Mr. Izmi tengah beraksi dengan selamba nyerrrr...tak sangka Mr. Izmi pun masuk bertanding. Mie ko memang selamba bebbbb...
Yang nie pula En. Shah dari credit control dept.Walaupun malam tue ko nampak pucat jer kat atas stage tue, tapi lu memang berani untuk mencuba. Wa caya cama luuuu bebbbb...

Ini ler orang nyer....Juara Karaoke Malam tueee. En Amm memang tampil dgn berani dan confident. Tahniah En. Amm, dah dapat sign contract jadi artis rakaman kerrr.
Nie seorang lagi artis credit control, En. fendi. Nampak nyer org credit nie gila glamor lerrr..
Acara pakaian tercantik tengah berlangsung. Pemenang bagi perempuan yg pakai baju merah bersanggul dan lelaki yg berkot, bertopi tue ler pemenang nyerrr.
Tahniah Zue, sebab menang lucky draw, dapat TV Philip lagi...BSB habuk pun tarak.
Bergambar bersama orang yg diraikan, En Adi Satria.
Bersama GM umes, Mr dan Mrs Zamri. Bos memang class ler malam tue.
Kawan2 BSB nie tak sabar2 nak bergambar dgn si botak yg cute nie, jauh datang nie dari Ipoh. Yang sebelah kanan "free hair" tue ler yg dapat Lucky draw grand prize, rasa nyer TV 42"inci. Tahniah Aswati.
Aksi2 selepas majlis berakhir.
Memang retro ler ko org nieeee...sampai bergambar pun nak aksi retro.

Bergambar dgn pemenang best dress, yg berbaju merah dot2. Majlis malam tue memang syok walaupun BSB tak menang lucky draw tak pe lerrr. Tahun 2010 tak ada rezeki gamok nyer. Mungkin tahun 2011 nie ada rezeki mana ler tahu...tapi ado ker layiii Annuar Dinner nieeee... ciannnn betul ler kat BSB nieeee....ADIOSS.

9 comments:

diana said...

wah..
seksinye yang rambut singa tu..
hahaha

EL MARIACHI said...

ni baru betul warna warni...tunggu cik sue punya entry lak...

EL MARIACHI said...

ni haaa..entry special pasal karaoke Annual Dinner tu kat Blog aku yang lagi satu...

http://layanbluesz6.blogspot.com/2010/12/harapan_31.html

nieda said...

meriahnya....best arits dtg

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam diana,rambut jer singa tapi hati lembut.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mie:ciksue punya lagi gempak

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda:tue ler tak sangka siti dtg.

Yan said...

Salam BSB,

tau tak berapa rege buffet dinner dia kat sini.. Akak tgh usha mana2 hotel berdekatan. Nak wat annual dinner.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam kakyan, rasanyer dlm RM80++, malam tue makanan nyer tak berapa sedap sangat.