Friday, January 07, 2011

Jom Pegi Breakfast

Salam santai dihujung minggu, dah nak masuk minggu ke dua di tahun baru nie dan poket pun masih penuh lagi, apa kata kita b'fast kat luar nak? Anak2 BSB paling suka kalau b'fast kat fast food restoran. Jom kita p b'fest kat M'D, asyik b'fast nasi lemak, mihun goreng, roti canai, sesekali kita ikut jer ler selera budak2, tukar menu ler pulak baru bestttt...

Kalau order set nie, pasti kan letak garam kat telur dadar nie, sbb tawar gilerrrr...x garam.
Order kopi atau teh boleh tambah berapa kali kita nak? bagus beli satu gelas tambah 4 kali...hee3
Makan baik2 kakak, baca bismillah tak tueee...
Yang nie kalau g M'D tak kisah nak makan, yg dia tahu nak main jerrr...nampak nyer bubur nasi Qaiser terpaksa ler mama kena habiskannnn...
Kalau nak tukar selera yg lain pula, kita g subway pula nakkk? sekarang nie tengah ada b'fast promotion cuma RM6.30 jer.
Order jangan tak order.
Yang nie makanan orang diet, tapi sedap gakkk. BSB suka lagi b'fest kat kedai mamak jer. Boleh order Apam Lenggang Manis....sedapppp. Tepuk dada tanya selera...ADIOSSS.

9 comments:

Ati Masrif said...

sedapnyaaa...

kenyang tgk jer lah..hihi

poket dah kering..huhu

Yan said...

Akak besok pepagi dah kena pegi sekolah anak2. Ada meeting sat.. Sebenarnya malas.. nak wat cam ne.. Rasanya tak leh makan luar lah.. bekfes umah je lah..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati:tak cukup boleh g

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam kakYan: meeting PIBG ker

PuanBee said...

subway bee tak pernah try lg..baru buka kat rumah pun tk pergi lg ..hikss..sedap eh!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Bee..apa lagi esok pagi boleh ler b'fast kat subway.

EL MARIACHI said...

aku sama takder bekfast kat mamak takder LIFE...

nieda said...

sesekali breakfast western sedap juga..suka MC D. subway punya breakfast x penah cuba lagi

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nie, cuba ler try, subway ada kat giant stadium.