Monday, January 10, 2011

Habis duit aku daaaa.

Salam manis buat kawan2 blogger & silent reader BSB. Ko orang suka tak g funfair? Hari tue BSB & family pergi menghabiskan duit yg tinggal saki baki kat fanfair tue. Funfair nie bersebelah Stadium Shah Alam. Masuk tak dikenakan bayaran, tapi untuk permainan satu game RM4 seorang. BSB bernasib baik sebab si abang gayat sikit, so banyak ler games yg tak dapat dia joint. Selamat poket BSB. Bila berada kat sini teringat zaman dulu2 masa kat kampung duluuuu...kalau kengkawan tak pergi lagi apa lagi jom ler joint.


Sori gambor tak berapa clear...almaklum jer lerrrr. Sebenar nyer banyak pic yg BSB ambil tapi semuanyer bergoyang, agaknyer tangan nie terketar2 lagi kot tengok games semuanya ngeri 2 betul lerrr. Yang pasti kalau ke funfair nie jgn lupa penuhkan poket., nanti ada pulak yg terguling2 tak dapat naik permainan kat sini. Walauapapun ikut kemampuan kita lerrr....jangan membazir udah....ADIOSSSSS.

16 comments:

LyNn HaMzAh said...

gi funfair nie memang boleh menghabiskan duit la...tp yang syok tu anak enjoy jer kalau gie sini...

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe... haza dah pi hari tu... naik belon pusing tu boring gila.. lama pulak tu... heheheh

MamaYatie said...

ha..nak tau jugak sebenarnya...bila waktu operasi fun fair ni?hari tu gi pasar karat nampak jugak

Hanis Azla said...

betullah, klu pergi funfair mmg banyak habis duit.. tp seronok.

zarina said...

duit ek?

Mieja@Amiizaa2001 said...

bestnyaaaa gie funfair...............:):)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Lynn:budak2 memang enjoy tapi kita yg meroyan pulak,.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mummyHaza:BSB try yg merrybrow ok gak.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mamayatie: rasa nyer petang dlm pukul 6.00 sampai malam pukul 11.00 kotttt..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam Hanis:memang best tapi duit habis bebbb

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam zarina:yap duit typing error soriii

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam mieja: memang best apa lagi jom lerrr

mama qistina said...

dulu pernah pegi yang kat sebelah giant batu caves tapi skang dah buat bangunan pulak ...frust plak...saya ni pun kaki fun fair gak nih...hehehehe....

nieda said...

ada ajak husband tapi dia mmg X minat.huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mamaqistina, apa lagi mari ler ke shah alam.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda,Oooo iya ker? tak pe tak dpt g funfair pegi tempat lain pula.