Wednesday, January 19, 2011

25 Random Things About Me

SALAM PERPADUAN DAN SALAM 1 MALAYSIA.

Wah, 25 Random Things About Me??
Segmen ini telah ditagkan oleh KakYan, Tq akak. BSB akan jawab dengan sejujur2 nyer kkkk....tak tipu punyaaaa...

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

Ok2, tanpa membuang masa dan tenaga. Jom sama-sama kita check up, apakah 25 random things tentang Be Simple Beb...

  1. suka sangat pada warna biru laut, nampak tenang jerrrrr...
  2. Tak memilih makanan, semua makanan yg halal semua makan. Sedap makan byk x sedap makan sikit.
  3. anak sulung dari 8 adik beradik yg macam2 kerenah dan macam2 stail.
  4. Suka dan minat bersukan terutama netball & futsal.
  5. Minat menjahit tapi tak ada mesin jahit kat rumah, cam nie tueeee....
  6. Bekerja dengan Company Periklanan.
  7. Suka melancong, diMalaysia Sabah jer yg belum pergi. Oversea dah sampai kat Bongkok, Hatyai, Vietnam, Beijing, Jogjakarta, Medan & Singapora.
  8. Ada lesen kereta tapi buat perhiasan jerrr...
  9. Suka posing2 dengan skuter Suzuki VS125
  10. Sekarang tengah kemaruk layan movie Korea.
  11. Suka layan HBO sorang2.
  12. seorang yang simple jerrr
  13. seorang yang happy go lucky
  14. seorang kakak yg selalu jadi tempat mendengar keluhan adik2.
  15. Seorang kakak yg selalu kena buli dgn adik2.
  16. Tak suka minum susu lembu.
  17. Suka sangat benda2 yang adventure
  18. Tak suka pada binatang.
  19. Tak suka membaca tapi suka menonton.
  20. Suka memasak yg simple2 jerrrr.
  21. Suka collect pinggan mangkuk.
  22. Tak suka benda² yg mistik.
  23. Tak suka marah2 orang.
  24. Tak suka memaksa orang.
  25. Last sekali saya suka sangat tiiiiiidorrrrrrrrr....

::25 yang ditag::
Cik Sue
Cik Rin
Zue
Zarina-Jom
Mam Besau
Aida
Izmi
Ida
Aina
MummyHaza
MJ
Ena
Ezza
Nieda
Lynn Hamzah
Rokiah
atiesygkamu
min
ati masrif
zefaasmara
cikas
ijam
ummu auni
mummyayu
yat

10 comments:

Zefa NorAsmara said...

Alamak! kena tag lah.. hehe.. wajib buat ek?

A.S.T.I.N.A said...

hebat lahhhh....
susah tau nak cete sal diri sendiri nihh...
satu pun berat nak taip..
inikan pula 25? nehiiii

EL MARIACHI said...

eden dah kono TAG laie...

Hanis Azla said...

kakak sulung dari 8 adik beradik.. mesti best adik beradik ramai kan..

nieda said...

adusss, kena juga.. hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam zefa,free2 nanti boleh ler buatkan?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam astina, tq visit & comment BSB.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mie:lu dah kena tag...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam anis, memang best tapi yg x best selalu kena buli...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, kalau rajin lerrr..