Wednesday, January 12, 2011

Siapa Berani Challenge

Salam kawan2 Blogger dan silent reader BSB, Siapa berani nak challenge BSB & the family main badminton. Heeehheee saja jerrr...bukan pandai sangat pun, setakat pukul angin keluar asap tue boleh lerrr...weekend baru2 nie BSB tetiba teringin pulak nak main badminton bila sekarang nie heboh pasal Misbun letak jawatan kat BAM tetiba pula BSB nak main badminton. Jangan mareee...mana ler tahu nanti boleh ganti tempat Misbun jadi coach untuk Lee Chong Wei... Haaahaaa berangan yang tak masuk dek akal...jom kita keluarkan peluh sikit...jommmm
Kat sini ler kami pukul angin keluar asap tueee...Komplek Sukan Panasonic.
Tengah tranning tueee...kot2 boleh terpilih wakil Malaysia nanti....
Yang baju merah tue dah datang apa lagi... nak kacau ler tueeee...jaga2
Coach No.4, tengah tunjuk ajar bakal penganti Lee Chong Wei....apa nie Qaiser pegang reket pun salah...Coach ajar main bola sepak jer lerrr..
Qaheer mengamuk sebab tak dapat main badminton.
Tak per dik, kita possing ambil gambar dulu kkkkk
BSB booking untuk 1 jam jer kat sini. 1 jam RM10.00. So kalau kengkawan teringin nak main badminton datang ler kat sini. Sini juga ada court futsal, padang bola dan kolam renang. Dibuka dari pukul 10.00 pagi hingga 10.00 malam.....Ok kita jumpa lagi....ADIOSSS.

6 comments:

mama qistina said...

wah bestnya dapat riadah satu family...sekali sekala boleh keluarkan peluh sambil bersukan...

Ati Masrif said...

ok gak didik anak dari kecilkan

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mamaqistina, memang keluarkan peluh tapi lepas tue melantak 2 bungkus nasi lemak...heehhhee

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati, saje2 jer...

Mieja@Amiizaa2001 said...

wahhhh sseronoknyaa.....aktiviti utk satu family...blhlah anak2 BSB nanti gantikan tpt lee chong wei :):)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mieja, sesaja jer dah boring tak tahu nak buat apa?