Tuesday, March 29, 2011

Terharu nyerrrr

Assalamualaikum,
Masa BSB berwalking tadi tetiba BSB nampak dalam blog k-pah/ ahli kabinet dapur...
cuba kengkawan klik jap kat sini :-
http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/03/blogger-bsb-be-simple-beb.html
ruper nyer Blog BSB kena review oleh k-pah..
terharu hati BSB nieee...bila terpandang jer N3 kak Pah tuee
rasa cam nak nangis pun adoooo..
tak sangka selama hampir 2 tahun BSB dalam berblogging nie
ada juga orang yang sudi review blog BSB
yang se-setengah orang kata blog BSB nie macam
sampah jer kat dunia blog nie...
BSB anggap review dari kak Pah nie macam hadiah harijadi BSB
Untuk kak Pah, terima kasih banyak2
dan semoga blog kak-Pah lebih berjaya hendak nyer.
Sekian...ADIOSSS

18 comments:

Zefa NorAsmara said...

Tahniah BSB.. :-)

misza said...

Datang sini dari blog kak k-poh. Nak wish 'happy birthday' kat BSB. semoga sentiasa beroleh keberkatan...

nieda said...

seronoknya...nk kena baca gak ni review dari blogger lain

aneesz said...

bestnye.....harap2 1 hari nanti blog picisan anis tu makin maju n maju n bertambah followernye...kalau ada yg buat review laaagi la terharu dibuatnye kan... :)

Hanis Azla said...

mana ada blog sampah.. menarik aje blog akak ni.. bestkan bila ada yg sudi menghargai kita.. Selamat hari jadi kak.. semoga mendapat keberkatan hidup dan berbahagia selalu bersama keluarga tersayang..

Piasara said...

"hepi b'day untuk BSB,semoga hidup penuh ceria dan bahagia....tau pun dari blog kpah k-poh ni...bagus la kak pah tu..dia tu memang peramah tau,kami dah pernah jumpa...punya la sembang sampai tgh malam..akak pun sampai lupa nak kasi ole2 buat kenangan kat dia..padahal punya la awal dah siap sedia..hahaha..
kelakar..."

kpah k-poh said...

sama-sama menolong sesama bloggers dik...

Yan said...

eee...siapa tu mulut2 dajal yg cakap blog u blog sampah.. dia peduli hape kan. Tha's yr blog. maksud nya yr home. Why org sakit hati...eeee..tak puas hati akak dengar..

apa2 pun happy bufday ye...

EL MARIACHI said...

aku pun terharu juga sebab kau dah ada commitee dalam blogsphere ni Fad...cuma aku yang tak ke mana mana...sayu dan pilu lak rasanya...

aZuMaya said...

WOW TERKEZUT AKU....LAGI BEST KALAU DPT HADIAHKAN....APA2 PUN HAPPY BESDAY FAD....MURAH REZEKI DI RAHMATI ALLAH DUNIA DAN AKHIRAT...AMEENNNNNNNN

mrs.sabri said...

hepy besday to you..hepy besday to you..hepy besday to bsbbbbbbbb..........hepy besday to youuuuuuuu........ :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:tq so much

misza : tq misza,BSB harap misza pun sama.

Nieda : memang best gilerr

aneesz:rajin2 ler g blog kakpah, mana ler tahu nanti di review blog aneesz pula.

Hanis: tq hanis..blog akak simple2 jer.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Piasara:tq, saya baru kenal kakPah. Tak sangka pula dia boleh review blog saya yg baru joint nie.

kakpah:akak memang bagus betul ler tolong review blog saya yg tak seberapa nie...tq so much.

KakYan: tq so much..memang saya tak ambil pot pun.

Mie: tak pe..nanti ramai ler tuee

Cikrin. TQ cikrin...cupcake tak ada ker?

Mrs. sabri: tq my dear...

Cikgu CTE said...

happy birthday...klu tak ckp, sy pun tak tahu....

wahhh, beruntung blog BSB dapat review...

Semoga lebih bersemangat tuk berblog...

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia menjadi motivasi untuk sdri terus berkarya lagi ya

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Cikgu CTE:tq..harap2 gitu lerrr

sahrom:insyaallah..

Puanbee said...

takde nya mcm sampah BSB , hee tahniah kak pah meme rajin review adei bee pun tk boleh laju cam tu :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Bee: tue ler pasai.. tak sangka kak pah review blog saya nieee