Wednesday, March 09, 2011

layan jappp

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pengikut BSB, silent reader dan adik2 kesayangan BSB. Terima kasih sudi klik2 di blog yang simple nie. BSB nak share dgn uorls pic yg sempat BSB ambil hari tueeee....aksi adik Qaheer tertidur di depan tv. Sebenar nyer masa nie BSB tengah berborak dgn adik BSB tetiba pusing belakang tengok Qaheer dah tertidur ruper nyer... kat tangan siap pegang cawan lagi masa nie adik baru lepas minum jus oren. Nampak kesian sangat kan???? penat ler tuee maklum ler baru balik dari swimming.

Nampak letih sangatkan? Jom adik mama angkat masuk bilik.
Yang nie aksi abang Qaiser yg malas nak buat homework.....tengok tue sambil baring dia boleh nak buat homework.Bukan apa tue marah sebab BSB dah off TV tak boleh tengok hingga ler homework abang siap....mareh ler tueeee...jumpa lagi....ADIOSSS.

13 comments:

mummy_ayu said...

la....sampai mcm tu sekali bab buat homework..nak tgk kartun lagi la tu

A.s.t.i.n.a said...

alololo sian nyerr tengok ni Kak BSB... siap dangan gelas kat tangan tak tahan tu..

Halen said...

alahai smp tertidur2 haaa minum oren..

aneesz said...

alolo ciannye tengok die tidur camtu...hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mummyayu:memang nak tengok karton x nak buat homework.

Astina:tue ler sampai tak sempat nak letak gelas.

Halen:dah gantuk tapi nak juga minum oren...itu ler jadi nyer.

Anieesz:bukan apa tue penat sangat.

Abah Yie & Ummi Na said...

alolo...comeynya diorang ni :)

ummu muhammad said...

takpe2 yg ke2 tu freestyle..;)

Cik Sue said...

BSB ko dera anak ko...cian Qaher mamanya bergosip sampai x hengat anak owh! kejamnye ko BSB...hehehe

Hanis Azla said...

ala comelnya aksi dua beradik tu..

diana said...

siannye..
sayu ni..
kalau buat pilem mau menangis penonton..
hahhha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Ummi Na:iya ker, tq

Ummu Muhammad: tue ler pasai... dah macam nak tidur ler pulak.

Ciksue:mula2 aku tengok elok jer minum air oren,tetiba jer dah lena..

Hanis : tq...comel dgn nakal sama naik.

diana: memang nampak macam kesian jer kan...tapi kalau tak paksa tak buat ler homework tuee..

atIEsAyAnGkAmU said...

alallaa...ciannyer dia..
da tk tertahan lg tuh kak...

Puanbee said...

kak BSB lama tk hupdate bz ker ?

kak bee dah pindah hosting Wp tau , yg blogspot bee buat blog contest http://puanbee.com blog baru :0