Monday, March 28, 2011

Hadiah Birthday BSB

Assalammualaikum...kita berpeluang berjumpa lagi, sori BSB sibuk sikit weekend nie,
sampai tak sempat nak berwalking ke blog kawan2 semua.
Nanti free sikit BSB start balik aktiviti berwalking kkkkk...tungguuuuu !!!!
BSB dah terima hadiah yang BSB menang menyertai contest
yang dianjurkan oleh Puan Shida hari tue,
http://mylittlegiftshoppe.blogspot.com/
Terima kasih bebanyak, kalau anjur contest lagi, jemput ler BSB.
Sebenar nyer minggu lepas dah dapat pos laju nie, tapi tak sempat nak "pick-up"
So hari sabtu lepas baru ada kesempatan g ambil hadiah nie.
Berpusing juga ler menjadi Pejabat Pos Laju kat Shah Alam, maklum ler "first time"
dapat kiriman pos laju macam nie kat Shah Alam...
jom tengok apa hadiah nyerrr...

Buat Cikrin, ko jangan jeles tau....tunggu jap....turun bawah.....
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
turun lagi
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Jenggggg....jengggg...ini ler dia hadiah nyerrr...cute sangat.

Belum apa2 lagi Qistina dah minta nak "key-chain" yang comel tueee...
FM pula terus BSB tempek kat ais box BSB. Elok bebenor ler...yg lama dah pecah.
Buat Puan Shida, BSB ingin mengucapkan ribuan terima kasih,
semoga blog dan business Puan Shida akan lebih
mantap dan maju jaya.....insyaallah.sekian...ADIOSSS.

11 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh tahniah...

ps.: BSB telah banyak di tag di blog contest saya... hehehe

nieda said...

happy birthday..comel hadiah

Cik Sue said...

Salam BSB...
HUwahhhh..menang contest lagi..aku nie bila le nak menang daaaa...tahniah dan teruskan usaha murni anda itu...

Hanis Azla said...

bestnya dapat hadiah yg comel tu.. happy birthday in advance utk akak esok yer..

Abah Yie & Ummi Na said...

wah...tahniah kak :)

aZuMaya said...

ahhahaha cik fad..aku tak jeles pung...teruskan usaha anda joint contest....nanti tolong declare blog ko nie blog contest hehhehehhehe

Zefa NorAsmara said...

Tahniah BSB.. cute je hadiah tu. dan happy birthday juga.
Ps: kalau berurusan berkaitan pos laju, bg alamat pejabat je. Jd tak yah susah2 kena ambik kat pejabat pos.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MummyHaza:tq taq kat saya, saya buka blog contest tuee...sori ek...nanti free saya joint kkkk.

nieda:tq..so much dear.

ciksue:jgn putus asa..cuba dan terus mencuba sampai putus jari tueee

Hanis:tq fren..

Ummi Na:terima kasih bebyk.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cikrin...macam nada jeles jer tuee..

Zefa: betul ler next time beri add opis jer kan? tapi kalau posmen dtg hari sabtu camner, opis closed.

MamaYatie said...

tahniah...comey la...happy belated besday yer!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mamayatie:tq