Tuesday, March 29, 2011

Cepat2 !!! ada masa lagi

Assalammualaikum dan salam manis buat kengkawan Be Simple Beb. Kengkawan dah p makan Big breakfast kat Mc Donald ke belum? kalau belum apa lagi jom lekas ada 2 hari lagi sebelum 31/3/2011. BSB pun mula2 tak tahu gak, tapi bila dah baca dalam blog kengkawan baru tahu ruper nyer freee jerrrr....cuma kena purchase RM5.00...jom intai jap gambar BSB & family dan ahli lembaga pengarah yang lain..layannnnn
Ini BSB punya breakfast siap tambah Mc egg lagi...tapi yg paling BSB suka kopi nyer memang sodap....
Hidangan BSB & family ajee tauuuu..ahli lembaga pengarah belum sampai lagi.
My kids tak sabar2 nak gi main kat playground MD...cuba tengok mata abg Qaiser...dok pandang kat playground yang sebelah tue jerrrr...gerammmmmm
Adik pulak nak minum jer...makan tak mahu.
Abang Qaiser kena habis kan dulu makanan tue baru boleh pegi main.
Seperti biasa lerrrr...kak Tina cool jerrr....
Tapi kakak yang pegi dulu kat playground tueeee...sbb dia habis makan dulu.
Adik Qaheer bye...byeee kat caper tueee???
Seronok tak terkata ler tueeee....
Kan main seronak nyer diorg nieee...sampai tertonggeng terbalik dibuat nyer.

Diantara ahli lembaga pengarah yg turun hadir pagi nie...Cik Intan dan Cik Umie.
My kids sibuk bermain kat playground Mc D, ahli lembaga pengarah pula sibuk mengatur strategi...iya kerrrr???? tak pun tengak sibuk bergosip....heeehee yg pasti memang pagi tue kami kekeyangan sampai ke petang...siap tapau bawa balik lagi. Terima kasih kepada ketua pengarah Cik Ana yang sudi belanja kami sekeluarga....ok sampai sini dulu. Sebelum tue tq sudi singgah dan baca N3 BSB....sekian dan ADIOSSS.

5 comments:

mummy_ayu said...

tu la....ingatr nak beli sekali lagi nanti..

Amiizaa2001 said...

seronoknyaaaaaaaaaaaaaa:):):)s

atIEsAyAnGkAmU said...

wahh..bestnyer akak...
bekfes mcd..
tk tahu plak ade free...
isk...tkmoh ketinggalan neh..hek3..

Ati Masrif said...

kita mmg suka sgt
bfast di mcd ni..

Myra Jay said...

Bdk2 kalau dah perut kenyang nak main pun sronok.. ;)