Friday, March 25, 2011

Pilih Jangan Tak Pilih

Assalamulaikum,
dan salam manis di hari Jumaat penghulu segala hari. N3 kali nie jalan2 ke Mydin Mall, USJ Subang Jaya. Kat sini macam2 ada, nak apa!... cari jer? Foodcourt kat sini pun boleh tahan.. makanan ada yg sedap gak. Memang barang2 kat sini murah, tapi ada orang kata tak berapa berkualiti...emmmm cuba beli dulu, test dan tengok sendiri. Kualiti atau tidak. Baru2 nie BSB bawa anak2 beli jam kat Mydin Mall dan suruh diorg pilih sendiri nak jam macamana. Memang naik rambang mata menengok jam dari yg kecil hingga ler yg besar, sebesar jam dinding pun adoooo....tak tentu hala dibuat nyer anak2 BSB nie, sampai tak tahu nak pilih yang mana satu...pilih jangan tak pilih...layannnn jerrrr lerrrr
Adik Qaheer pilih jam color biru siap ada lampu. Kakak pilih yg color pink feberet color kakak.

Abang Qaiser pilih jam tangan Ben 10.
Abaikan background belakang...jgn tengok, intai tak peeee...

Penat pilih jam, kami pilih aiskrim pulak...kalau jalan2 tak beli aiskrim memang tak sah budak2 nie.
Apa lagi yang tak puas hati tueee....Qaiser nak 2 kon aiskrim ler tueee...
Aksi adik bila dapat makan aiskrim...senyum jerrr. Adik makan aiskrim tak sempat nak habis aiskrim dah mula cair. Lambat bebenor adik nie makan aiskrim. Biar Mama ler yang habiskan aiskrim adik tue....catatan BSB stop sini dulu. Selamat Berhujung Minggu...sekian & ADIOSSS.

7 comments:

Cikgu CTE said...

tak terlayan dgn permintaan anak2 nie kalau pergi ke shopping komplek...macam2 diorang nak...

tahun depan mesti mintak yag lain pulak tu....

Hanis Azla said...

kdg tu permintaan anak2 lebih banyak dari apa yg kita nak beli kat situ kan... tak cukup dgn jam nnt nak mainan pulak.. lps tu dgn junk foodnya lagi.. he..he.. tp kalu kita tak melayan siapa lglah pulak kan.. selamat bercuti utk esok..

Myra Jay said...

Sonok dapat jam baru posing bukan main lagi..hehee

Jam Mydin ke mana pun sama je kak..:)
Tmbah budak2 nie cepat cemuih :P

Yan said...

Akak td mcm dah nak singgah je Mydin USJ ni.. Nak support muslim lah kan..

tp dah tak larat bijik mata ngantuk.. abaikan.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

CTE:memang nasib baik ler jam tue murah jerrr...

Hanis:Memang plan nak beli jam jer sampai sana macam yg dah terbeli.

MJ:Pakai seminggu dah rosakkkk..

Yan:Kalau hari cuti memang jenoh ler nak cari parking. kat luar jer yg kosong.

zarina said...

anak2 BSB ada gaya jadi Spiderman :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

zarina:heeehee peminat ben10 jerr