Friday, March 04, 2011

Kudaku Lari Kencang

Asssalamualaikum kengkawan semua, terima kasih kerna singgah di blog yang simple nie. Kali nie BSB nak share dengan uorls semua pasal tempat yg BSB dan family pergi 2 minggu lepas. Sori BSB terlewat sikit nak upload. Nama tempat nie Denai Alam Recreation and Riding Club ataupun DARC. Kelab berkuda yg paling murah di dunia kata diorg lerrr. Kalau suka boleh joint jadi ahli kelab, yuran pun murah BSB rasa tak sampai RM 200 setahun. so apa lagi kengkawan kalau weekend nie tak ada apa2 nak buat, boleh ler bawa anak2 jalan2 kat sini ataupun boleh tunggang kuda. Selain tue boleh beri makan carrot lagi kat kuda nie...memang jinak betul kuda nie...

Di pintu masuk ke Restoran DARC.

Kalau nak boxing pun boleh, gym pun adooooo
Sebelah dinding kayu tue tempat untuk birthday party.

Abang Qaiser leka tengok kuda tueee..
Jom kita layan kuda pulak.
Jangan kacau tau...kuda tengah mandi.

Spesis kuda yang terdapat di Kelab DARC.
Kuda2 nie tengah berehat di dalam kandang masing2...jgn nak buat kacau pulak abang Oooo.
Cantik nyer kuda putih nie...besar & tinggi tau kuda putih nie.

Layan japppp..
Kuda kat sini ada nama masing2, yg belakang Qaiser nie nama nyer Shahrul Khan.

Dah puas melihat gelagat kuda dan bermanja dengan kuda2 tue, so kami biarkan kuda2 tue berehat. oppp lupa nak cakap, masuk kat sini free kkkk. Cuaca pun dah semakin panas dan anak2 BSB pun dah penat berjalan dalam panas nie...apa lagi jom kita balik....ADIOSSS

7 comments:

Puanbee said...

kak rajin bejalan sapa bawak ..drive sendiri ker ? sayang nyer bee takut nk drive jejauh!

A.s.t.i.n.a said...

eee kak BSB.. tak takut kerr naik kudeee?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Bee: Hubby yg rajin bawa anak2 jln.

Astina :Kami x naik kuda pun tengok org lain jer...kuda tue tinggi tauuu...

Zefa NorAsmara said...

Wah.. best ni.. kalau tak kerana blog BSB, tak tau pun tmpt ni.. :-)

aZuMaya said...

SALAM FAD...WAH MCM LAGU KUDA KU LARI GAGAH BERANI HEHEHEHE..BEST ARGGH JADI KO EVERY WEEKEND JALAN...TGK DUNIA LUAR...DPTLAH ILANGKAN KIJE KAT OOPIS KAN....AKU PALING KUAT DECO UMA N BAKE KEK JERR...HEHEHEHHEHE

Cik Sue said...

kat belakang umah aku ada kandang kuda gak...tapi kuda kepang hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa: memang berbaloi bawa anak2 p tengok kuda.

Cikrin : ala pusing2 kat shah alam jer pun..buka p jln jauh2.

Ciksue: jgn p tengok kuda kepang nanti ko naik hantu..