Monday, March 21, 2011

Sedap Gak

Assalammualaikum dan selamat sejahtera,
Weekend hari tue minggu masak2 BSB. Heeehee bukan masak apa pun cuma masak mee tomyam jerrr. Hari2 dok beli kat kedai jer so kali nie BSB buat sendiri. Rasa ok lerrr...tapi tak ler sesedap kat Restoran Juara Tomyam di kampung baru tueee...BSB buat tak berapa pedas sangat, maklum ler anak2 BSB tak makan pedas....minggu depan nak masak apa pulak ekkk????
Aksi adik Qaheer bila BSB nak ambil gambo...dah pandai dahhh nak beraksi.
Abang Qaiser nie macam nak cucuk mata siapa nieee...
Akak Tina memang suka makan mee.
Semangkuk mee tomyam untuk hidangan tengaharai BSB.
Gambor Tomyam di atas api lagi tauuuu,tengok tengah mendidih nie. Masa nie belum rasa lagi ok ker tak? kejap lagi boleh angkat dan dihidangkan untuk keluarga...ok BSB stop sini dulu & terima kasih sudi baca N3 BSB. Insyaallah kita jumpa lagi....ADIOSSS.

17 comments:

mummy_ayu said...

wah sedap tu tom yam.. Ian pun suka makan tom yam..tapi tak pedas punya la..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

meehon tomyam lagi sedap dari mee tomyam kan..ramai org ckp cenggitu

Hanis Azla said...

sedapnya tomyam.. klu kat rumah tomyam ni mmg lauk faveret.. makan dgn telur dadar saja pun dh sedap..

Yan said...

sedapnya..mintak sikit boleh.. buat sendiri selalunya lagi sedap.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mummyayu:BSB buat pun x pedas.

Sahrom:meehon lagi terasa pes tomyam kan? tapi anak2 tak suka meehon.

Hanis : selalu nyer macam tue ler tomyam lawan nyer telor dadar...

KakYan: buat sendiri boleh makan berulang2.

Piasara said...

"mmmm sedapnya...nanti minggu depan try masak mee kari pulak,dak pun buat mihun sup..eee dah lama tak mkn mihun sup..jom masak jom.."

atIEsAyAnGkAmU said...

assalam kak..

mcm nampak sedap je tomyam tu kak..

feverit tuh...
tp kene pedas skt..hik3...

Myra Jay said...

Tomyam kalau pekena ngn sambal belacan + telur dadar mmg terangkat... :)
Itu selera MJ, tgk akak mkn tomyam trus rasa nk mkn gak :)

nieda said...

dari dulu sampai skrg mmg suka mkn tomyam..nieda suka tomyam kt secret recepi..sedap dan pedas..bila dah ada anak kurang sikit, nanti Humaira sibuk nak juga.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Piasara:akak tak pernah try masak mee kari lagi...nanti akak try kkk. Mihun sup dah biasa dah heehhee

Atie:Tomyam kalau pedas baru sedap..tapi akak buat kureng pedas anak2 x makan pedas.

MJ:tomyam+telur dadar+sambal belancan cicah timun sodappp

Nieda:kat secret memang class tomyam dia...rasa pedas, masam, manis semua cukup lerrr

aZuMaya said...

salam...tahniah puan fad...akhirnya akhirnya akhirnya....one dishes u make...yummyyyyyyyyyyyyy

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Cikrin..bolehhhh leee

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah di pagi selasa yang kehujanan

miezaniera said...

mcm sedap je tuh..dah lama tk buat tomyam hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sahrom:Pagi2 hujan apa lagi jem teruk ler federal highway.

Mieza:Boleh lerrr setakat nak makan tue ok lerrr

aina yg gilo pepel said...

wah wah i loike la tomyam....lenkali anto ler kt uma semangkuk yer

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, kalau aina jiran BSB, dah tentu dpt rasa tomyam nie..