Monday, March 07, 2011

Boleh Try

Assalamualaikum dan apa khabar kengkawan semua, BSB nak citer sikit hari sabtu lepas BSB g makan kat food court giant, dekat stadium Shah Alam. BSB jarang stop makan kat sini, tapi hari tue lepas membeli barang2 basah, hubby ajak makan dulu kat sini. Ramai juga orang kat sini. Makanan boleh tahan sedap juga...kena pandai pilih lerrr. Ada mihun sup, lontung, mamak food, mee, laksa, popie dan macam2 lagi....layannnn.

Ais kacang + aiskrim favourite hubby...yummy sedapppp..
BSB pula order sambal sotong ala Portugis.

Hubby order asam pedas pari ala portugis. Makanan ok gak, tak berapa pedas boleh layan lerr. Hidangan nie sekali dgn nasi rasa nyer cuma RM 5.50 sahaja. Kalau nak try mari lerrr...ADIOSS.

14 comments:

miezaniera said...

kalo pegi situ feberet saya sizling yee mee..mmg sedap hehehe abc dia pn mmg sedap gak ;D

A.s.t.i.n.a said...

arrrrghhhhh tolongg tolong.. help.. ini sgt menggoda.. SPRM tolong tangkap saya... Kak BSB.. takleh jadi nehh...

nieda said...

nieda selalu mkn sini...abc dia mmg sedap. ikan bakar portugis pun ok..lagi satu kuewtiaw grg penang pun sedap. wajib cuba nanti

misza said...

ujung minggu BSB tak masak la yer.

Hanis Azla said...

nampak menyelerakan.. harga pun boleh tahan kan.. tp nak try jauh ke sana plk.. he.he..

MamaYatie said...

saya pun suka masakan portugis..selalu pekena kat food court mydin mall tur..ikan bawal/ikan pari portugis..marbeles!

diana said...

murahnye..
berbaloi2...

Puanbee said...

wah semua sedap2 huhu...

aZuMaya said...

salam fad...mmg terliuq cheq tgk ikan dlm aluminium foil tue..aku nak cuba lah buat ..tapi aku nak guna seafood - LALA kot...

atIEsAyAnGkAmU said...

aduhai akak...
wat atie lapau neh....

aiskrim kacang tu sungguh menggoda jiwa raga ni kak...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Miezaniera: nanti BSB nak try sizling yee mee pulak.

Astina:looo apa lagi ko terjah lerr, dkt jer tuee...

Nieda: kuewtiaw grg feberet BSB.

Misza: idok...BSB gantung kuali.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis : BSB rasa kat foodcourt/ restaurant seafood mesti ada jual punya.

Mamayatie: saya x pernah try lagi foodcourt kat maidin mall lagi.

diana: memang murah & sedappp

Bee: apa lagi p ler try..

Cikrin: bagus ler..ko skg kan tengah bersemangat memasak.

Atie: ABC+kacang+aiskrim memang marbeles..

Ati Masrif said...

memang nampak mengancam

nak2 org tgh posa mcm kita ni..ahaks

ummu muhammad said...

tak boleh tahan ...