Thursday, April 21, 2011

ONE LOVELY BLOG AWARD

Assalammulaikum dan selamat sejahtera, wakenabebbbb lagi sekali this time dari mamaYatie...tapi wa tak kisah punya...... Tajuk N3 hari nie "ONE LOVELY BLOG AWARD" jom kita p sekodeng kejap..........

Syarat untuk award ni mudah saja...kena kongsikan 7 perkara tentang diri sendiri. Here we go:-

Pertama:
Pasal peribadi BSB...ooopppp yg simple2 jer lerrr ekkk.....bukan apa kalau nak citer semua mahu 1 hari 1 mlm tak habis2 nie. BSB anak sulung dari 8 adik-beradik. Yang bongsu adik BSB form 5 tahun nie tengah sibuk lerrr tueee study gamok nyer. Tak pun tengah sibuk melayan FB...."Dos!!! cepat p ulangkaji tueee jgn nak berFB2 okkk" BSB for Be Simple Beb tapi kat opis kawan2 panggil kak fad jerrrr. Ibu kepada 3 orang cahayamata. Qistina, Qaiser & Qaheer yg bongsu sekali.

Ke-2:
BSB berasal dari Hulu Perak, tapi telah merantau ke Selangor dari tahun 1990 sehingga sekarang nie....pernah tinggal di Subang Jaya selama 15 tahun dan berpindah ke Shah Alam selepas tue sehingga ler sekarang nieee.

Ke-3:
Suka dan minat menjahit tapi tak ada mesin jahit.....cam ner tueee....tolong jawab jap. Berminat dengan semua sukan dan paling suka sukan bola jaring. Mula mewakili sekolah ketika berumur 9 tahun lagi dgn posisi Gol Attact (GA) masa tue BSB ler yg paling tinggi dalam kelas. Sekarang nie BSB yg paling pendik dlm adik-beradik yg lain..

Ke-4:
Sekarang BSB bekerja dengan sebuah Syarikat Periklanan yang terulung di Malaysia...eh wahhh iya kerrr???? udah 16 tahun teman bekerja di sini. Rasa2 nyer sampai pencen ler kot...itu pun kalau tak kena vss ler....

Ke-5:
BSB tak suka minum susu lembu atau apa aje yg rasa susu macam cheese atau susu segar. BSB paling suka makan donut emmmm sodappp nyer dapat pulak Big Apple Donut nikmat nyerr teman rasa lerrr...sedap hingga menjilat jari lerrrr...

Ke-6:
Kalau nak citer pasal stail nie.....rasa nyer BSB nie idok ler pandai nak bervoque2 pun. Kalau p kerja tue setakat simple2 jer lerrr.....kalau keluar weekend pun T-shirt dgn jeans jerrr lerr. Kalau g shopping pulak setakat PKNS kalau ada duit lebih sikit BSB p sunway pyramid tak pun kalau jauh sikit setakat Sogo dan Jln Tar kotttt....


Ke-7:
And the Last sekali BSB berharap semoga persahabatan kita di alam maya nie akan berkekalan hendak nyerrr...dan kalau nak tahu lebih detail lagi BSB pernah di tag oleh kakYan for 25 random things about me... kalau rajin p ler kat N3 BSB nie jap kot2 nak tahu detail lagi pasal BSB :-
http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/01/25-random-things-about-me.html


Ok...itu ler serbi sedikit yg BSB nak share dengan kengkawan yg setia mengikuti citer2 dan coretan BSB nie. So dengan hormat nyer BSB pula nak menjemput follower2 BSB yg lain untuk sama2 bercerita serba sikit mengenai diri masing2. Bukan apa nanti senang ler kita mengetahui serba sikit mengenai kawan2 kita tueee....so kepada yg sesiapa yg sudi jemput2 lah yeee..jangan malu2 kkkkk...sekian dulu coretan BSB utk minggu nie. Kita jumpa lagi nanti jaga diri dan selamat berhujung minggu...taaattaaa tiiittiii tuuuutuuu & ADIOSSS.

6 comments:

Cikgu CTE said...

seronok berkenalan di alam maya nie yea..

saya cuma manusia biasa-biasa aje dan pemaluuuu...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

CTE:cikgu jgn ler macam tue..saya pun simple 2 juga...cer citer lebih kurang jer pasal cikgu.nanti kita dpt ler lebih mengenali kengkawan kita dgn lebih dekat.

MamaYatie said...

waah..kenal BSB lebih sket hari ni..suka3x..friendship 4 ever ya!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mamayatie..harap2 gitu lerrr

bersama kak Es said...

wahh hari ni baru kenal BSB..kalau tak silent reader jekk

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Kak Es:tq sudi singgah di sini..nanti jemput dtg selalu.