Monday, June 20, 2011

usj 12 daaa

Assalamulaikum kpd peminat yg comel lote aka kengkawan Be Simple Beb. BSB nak ajak g lepak2 jap kat taman sambil tengok org berjogging....hehee BSB tengok org berjogging jer BSB dah berpeluh. Mood berjogging dah melayang entah kemana agak nyerrr...Anak2 sidik masih lagi berminat nak bermain badminton. Hari minggu yg lalu kami p terjah ler taman kat USJ 12, Subang Jaya. Masa bujang2 dulu BSB paling gemor berjogging kat taman nie...skg malas ler nak berjogging2 lagi. Lain ler kalau dapat kasut & seluar sukan baru rasa nyer baru ler mood berjoging tue datang balik...
Abang Qaiser baru nak belajar cara2 nak memegang bulu tangkis.
Si adik pulak sibuk nak mengacau abang Qaiser bermain badminton.

Tengok ler si adik tueee...g padang pun nak pakai jeans baru....aduh demam BSB dibuat nyerr.. skg nie adik kemaruk nak pakai pakaian baru jerrrr....

Dah jemu main badminton anak2 sidik nie lepak kat sini pulakkkk....
Boleh ker tueee...akak.
Masa nie tengah berebut nak main benda alah nie pulak...tang nie yg malas BSB nak layan nieee....aduh. Kalau rebut2 sampai bergaduh2 dah jom!!! kita balik jerrrr....minggu depan kita p terjah tempat lain pulakkkk...jumpa lagi...taataa tiiitii tuuuttuuu...ADIOS.

11 comments:

Hanis Azla said...

ha..ha.. akak pun selalu gitu.. klu dah rebut2 smp gaduh2 jom kita balik aje.. tak kuasa nak layan kat tmpt awam mcm tu..

Hanis Azla said...

he..he.. klu akak pu gitu.. klu dah rebut2 smp gaduh2 gitu mmh ajak balik juga.. tak kuasa nak layan dia org buat hal kat tempat awam gitu..

Kakzakie said...

Anak-anak berebut gaduh sekejap saja. Balik rumah dah baik semula itulah adik-beradik BSB...

Adik boleh ajdi model joging pakai jean.Hehehe........

Cik Sue said...

Ate, kome teringat ker zaman kome memuda dulu...Alahai BSB apa2 pun hang tetap maintain muda belia..ahaksss hehehehe

Zefa NorAsmara said...

Dah bertahun2 tak joging.. huhu.. camne la i tak gumuk..

Myra Jay said...

Rajinnya akak berjoging ek.. Myra dah lama tak joging tu yg badan dok naik ha :)

Mrs.Yie said...

joging ye..rajin betul.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:gitu ler budak2 nie...boleh darah tinggi dibuat nyerr

Kakzakie:adik skg asal lepas mandi jer mesti nak pakai jeans baru...habis baju raya dah dipakai nyerrr...

Ciksue:tq...heheee kadang2 nak gak g balik tempat berdating dolu2..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:BSB pun sama gak?

MJ:Kalau joging malas sikit, tapi kalau g jalan2 shopping tak pe 4 jam pun tak terasa.hehee

Yan said...

BSB tinggal area usj 12 ke? dulu masa tgh rajin, akka selalu p sekolah usj 12.. supply baju pengawas.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakYan:saya tinggal bt 3, shah alam..dulu menyewa kat usj 12. tapi still selalu lepak kat sana.