Friday, June 17, 2011

GA "PINK VINTAGE"

Assalamulaikum...
BSB dapat tugasan nie dr kawan blogger BSB iaitu Cikrin. Sebelum tue teman minta maaf lambat bebenor teman nak membuat nyerrr...jgn mare ekkk Cikrin!!!. Apa2 pun terima kasih ler bebanyak kerna sudi tagkan contest yg cute nie kat BSB.
Jom kita2 sama tengok apa syarat2 nyer:-

Syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:
1. jadi
follower pink vintage di blog ini
> i follow..
2. add link
http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/di blog list anda
> ok siap..
3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni > list ada kat bawah

4. tinggalkan jejak di ENTRY ini SAHAJA.. shoutbox tak aci k?ok no hal punya
WAJIB tinggalkan link entry GA yg anda buat di blog anda..
baru senang sy nak buat spot check .. ;p > dah tgglkan jejak

tarikh tutup smpi end of June 2011..
*** semua syarat2 wajib kat atas mestilah complete.. maknanya ada 4 homeworks..kegagalan utk berbuat demikian bole menyebabkan anda tersingkir dr peserta GA. tq :)
nak tag 5 orang ni tuk join GA
1)Izmi, 2)Zurina 3)ida-purpe 4) Baguihdokada 5)membesau

7 comments:

Kakzakie said...

Nasib tak kena tag. Kakak lemah kalau GA yg kena tag ini BSB
Good luck!!

diana said...

semoga berjaya bsb..:)

Hanis Azla said...

All the best utk GA ni yer BSB..

Hanis Azla said...

All the best utk GA ni yer BSB..

Zefa NorAsmara said...

Semoga berjaya.. sy pun kena tag dgn Razna GA ni.. tak buat lg..

IdaShazana said...

caiyok3

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakzakie:saya pun kalau dah org tag kena ler buat. Tapi ada satu lagi org dah tag kat saya tapi saya dah lupa siapa org nyerrr...