Friday, June 24, 2011

hightea ler pulakkk

Assalamualaikum dan salam keberkatan Jumaat penghulu segala hari. BSB keudara lagi...setelah di tegur manja oleh kawan blogger dekat shoutmix tadi terus BSB meng-update citer baru "mana citer baru ni huhuhu"gitu ler teguran manja tue....Baru2 nie BSB singgah minum petang di restoran mama chops papa grill kat carefour section 23, Shah Alam. Sambil jalan2 cuci mata kat situ kami pun stop ler kejap kat sini... makanan kat sini boleh tahan gak sedap nyer...jom intai sama2 apa yg BSB order petang tue.
Untuk hubby chicken grill with banana...sedap gak?
Yang nie feveret adik Qaheer...mama rasa sikit boleh?
Yang nie BSB palinggggg gemor.....siap ada buah laici tauuu...
Aksi muka sememeh dari anak teruna mama nie....
Sebelum balik sempat lagi mykids berposing kat poster iklan nie....BSB layan jer leerrrr... Minggu nie uorls nak g ronda2 kat mana ekkkk? cer citer sikit kat BSB. Boleh ler share2 citer dgn BSB nie ahhh...BSB rasa weekend nie tak tahu lagi nak g mana? lepak2 kat rumah jer kot. Ok BSB stop kat sini dulu...selamat berhujung minggu dan taataa tiitii tuuu.....ADIOSSSS.


***Thank you so much cheq, sudi tolong hantar kan baju tempahan raya BSB kat Kg Baru..***

9 comments:

Abah Yie&Ummi Na said...

kenyang pula tgk makanan2 tu kak :) minggu ni duk umah je tak ke mana hehe. operasi mengemas rumah la katakan...

Hanis Azla said...

kat area depan rumah ada kedai ni.. tp baru sekali dua aje masuk.. he..he.. hujung minggu ni jadual padat.. ada mcm2 xtvt.. termasuklah sukan sekolah anak..

EL MARIACHI said...

MAKAN subway LAH TRY...ENTAH ADA KELULUSAN jakim KE TAK..HEHEHEH...

Zefa NorAsmara said...

Care4 tu dekat je dgn rumah kami, tapi jarang pergi.. :-)

Piasara said...

"nak pi nak pi...ishh akk ni semua org pi restoran mana pun akk nak pi..tp tak sampai2 pun..hehehe..cuba try lah kan,kami jarang pi western kalau seafood tu selalu....dok jauh kt klang ni payah sikit..huh mcm jauh sgt...sek 23?insyaallah...selalu akk pi sek 24 jaa(uptown)..dekat2 situ la kan.."

sahromnasrudin said...

perghh...chicken grill tue mmg mantop lah...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

UmmiNa:lepas mengemas boleh ler mencuba resepi baru pulak kan?

Hanis:BSB hari sabtu nie sukan sek Akak Tina.

Mie:Subway makan x kenyang lerr..

Zefa:weekend hari tue murah juga barang basah nyerr...tapi tak fresh sangat lerrr..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Piasara: care4 depan uptown shah alam jerr..

Sharom:memang sedap tapi lama2 makan rasa mual pulakkkk.. sbb dlm ayam tue ada cheese ruper nyerrr..

SaiSyi said...

perghh..jadi lapar lak tgk pic makanan.. bila nak belanja kita?