Tuesday, June 07, 2011

Terima Kasih

Assalammualaikum...
kita jumpa lagiiii.....seronok ker weekend hari tueee.
BSB balik kampung weekend hari tue,
malam tadi pukul 11.45 baru sampai rumah.
Pagi nie dah kena pergi keje....tak boleh MC or EL kkkkk...
keje tetap keje walaupun badan nie ahhhh lenguh2 lagi sbb 7 jam duduk dalam kete.
N3 kampung tak sempat nak masukkan lagi tunggu ekkk nanti BSB masukkan.

Hari nie BSB masukkan N3 BSB dapat hadiah saguhati dari Blog Baytt Al Iman http://attuffahumairah.blogspot.com/ terima kasih banyak2 kerna sudi memberi hadiah pada BSB walaupun BSB tak menang dalam contest "My Little Galiph" baru2 nie.
BSB harap blog Bayt Al-Iman akan lebih berjaya dimasa yg akan datang dan semoga persahabatan kita akan berpanjangan..insyaallah.
Terima Kasih, Daun Keladi
Esok Buatlah Contest Lagi

7 comments:

Hanis Azla said...

lepas habis bercuti mmg rasa penat dan malas aje kan.. wah. hadiah saguhati pun dah best.. tahniah yer..

diana said...

tahniah...
selamat berkerja walau pun mood masih bercuti..
heheheh

Kakzakie said...

Amboi... balik penat-penat dapat hadiah t-shirt. Tahniah!!...

ummu muhammad said...

kak BSB baru saje balik dr kampung..wah diriku baru tengok dunie sejak seminggu yg lalu..baju tu penaik semangat se lagi gurl..cukup 2 pasang! ;)

Myra Jay said...

Besnyeer dapat adiah..
Tahniah ye kak :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:tq...Hanis x nak buat contest ker?boleh BSB joint..

KakZakie:baju tue utk baby girls...cute sangat tauu

Ummu:akak rasa macam dah tua bebenor ler kalau nak prenat lagi..

MJ:tq dik

SaiSyi said...

rajin yer akak ni..kalau saya konfirm pagi isnin dah bangun kol 10am..hakhakhak..