Thursday, May 05, 2011

Toy's Free Syok Gilerrr

Assalamualaikum kengkawan semua,
BSB nak share dgn uorls pasal redemption bar code susu enfagrow mykid's.
BSB dah mula memberi mykid susu nie sejak abang Qaiser lagi kira nyer 5 tahun yg lalu.
Susu nie memang bagus dan penuh dgn segala khasiat utk kanak2 yg sedang membesar.
BSB tak nak promote byk2 pun bukan dpt discount apa2 pun...
First time beli jer terus sales girls kat shopping complex tue beri form for joint club Enfamama.
Apa lagi tanpa membuang masa terus isi form dan jadi ahli Club.
Kita boleh redemption macam2 kat sini, tapi kena ler collect bar code susu tueee byk2
BSB selalu nyer redemp setahun sekali jerrrr....
Jom layan jap kat sini.....

Nie ler hadiah yg BSB redemp for mykid's.
Aksi adik Qaheer dgn toy gitar berkepala ayam jantan...koookkkkoooo..
Untuk kakak pula Electric Buzzer dan utk abang Qaiser Lego Contruction set.
Apa lagi hubby ler kena pasangkan semua toy's nie...heehee BSB mana ler pandai nak pasang2 benda alah nie...semua toy's nie mykid yg pilih dulu dalam katelog Enfamama Club.
Jadi kepada para ibu di luar sana yg masih tercari2 susu formula apa yg sesuai utk anak2 mereka apa kata try beri susu nie....kalau rajin mari ler ke blog susu enfagrow nie :
http://www.meadjohnsonasia.com.my/products-services/redemption/enfamama-club.aspx
BSB nie macam promote ler pulak!!! ooooppp cukup...cukup...cukuppppp
sebenar nyer BSB cuma nak share pengalaman BSB selama 5 tahun nie memberi mykid minum susu enfagrow A+ dan Enfakid A+ nie jerr...ianyer memang berbaloi2.....
hager nyer pula utk setin Enfagrow A+ 1.7kg-RM92.00 dan
utk pek dlm kotak yg 650g-RM38.00.

Sampai sini dulu cerita pasal susu Enfagrow.
Terima kasih sudi baca N3 BSB dan jemput datang lagi nanti...
sekian & taaataaa tiiitiii tuuutuuu...ADIOSSSS.

5 comments:

Hanis Azla said...

menarik juga free gift nya yer.. sejak anak2 dah besar ni, susu pun dah tak beli lagi.. patutnya sampai besar pun boleh aje minum susu tu..

Mrs.Yie said...

dah lama x beli susu tepung ni..lagipun dah lama x de baby..hehe..wah..boleh tahan jugak harganya tu.. :)

EL MARIACHI said...

anak aku 3 3 minum susu ni...tapi tak pernah aku nak redeemnyer...ruginyer rasa...

Yan said...

Dah tak de anak kecik ni , benda2 ni mmg dah tak layan dah...hee

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:my first kid minum milo jerr

Mrs.Yie:nanti kalau ada baby boleh ler try..

mie:ko org kaya memang ler macam tueee..

KakYan:dulu anak2 kakyan minum susu apa?