Wednesday, May 18, 2011

good bye !!!!

Assalamulaikum dan salam ceria kengkawan semua...BSB nak citer pasal makan2 kat Tremcar Restauran di Petaling Jaya. Kali nie sempena perpisahan Cik Wan Hani yg dpt offer tempat lain. So lepas nie idok ler dengar suara nyaring Wan lagi....so BSB mengucapkan semoga Cik Wan Hani akan lebih maju jaya ditempat baru nanti....jom kita sama2 intai gambar2 nieee japppp...

Yee Mee Kontenis yg penuh dgn sayur2...yummy, yg nie BSB punya tauuu..
Nasi goreng Indonesian Stail...sedap gakkkk
Tom Yam Campur, Cik Sue punya....tapi ciksue kata x berapa sedap...
Dessert kami hari tue...apple pai...seorg satu dpt. Tapi kecik jerr punnn..
Yang bertudung pink tue lerrr Cik Wan Hani kitaaaa....cute sangat kan?
Senyummmm....tak perlu kata apa2..............
Senyum....... tak perlu kata apa2.................
Senyum.......... tak perlu kata apa2........

Memang menyelerakan lunch kami hari nie...alhamdullilah. Nanti boleh datang lagi kat sini. Sampai sini dulu coretan ringkas BSB....jumpa lagi dan thank you sudi singgah sini....taaataaa tiiitiii tuuutuuu..ADIOS.

19 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

meleleh air lior aku nengok menu2 tu... :)

MamaYatie said...

huhu...datang & pergi...sama cam opis saya..tak larat nak farewell dah..

nak mintak tolong BSB undi boleh tak?caranya kat sini

http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/05/entry-meraih-undi-please-vote-me.html

myamyza said...

kalau dapat makan memang bestt...

Kakzakie said...

Huh... sedapnya makan ramai-ramai. Cerita tak habis sehari suntuk semestinya....

Hanis Azla said...

mmg nmpk mengancam menu2nya..

Tinta Emas said...

Dalam sedih ada gembiranya kan?

sedaplah makan di situ...

MulutPayau said...

Fuhhhh...trgugat iman bila tgk gmbar2 tu..Mp ni pulak jenis kuat makan...jelessss ni...

EL MARIACHI said...

apa daa...len kali pakai lah kamera Night Vision...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Taufik:nanti boleh ler try kat sini ekk

MamaYatie:boleh nanti saya undi kk..

Myamyza:makan ramai2 memang best..

KakZakie:mula ler macam2 citer yg keluar...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:memang mengancam habis..

CTE:sedap dan murah sikit..

MulutPayau:sama ler macam BSB jenis kuat makan..heehee

Myra Jay said...

Yee Mee tu nmpk sedap ler kak :)
Terliur nie :)


Jom Cuba "Ayam Goreng Rempah…"

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mie:ko tolong jual mie...nanti aku bayar 36 bulan heehee

MJ:Yee Mee tue memang sedapppp... ada sayur, udang, sotong dan fishcake.

Piasara said...

"fuhh menu2 dia mmg terangkat...tp akk suka mee tu...nampak macam sedap la.."

Puanbee2 said...

senyum tk perlu kata apa2 bestnya BSB huhuhu

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah best2 nak senyum gak lalalala

kasihredha said...

apple pie tu sungguh menggoda

maya amir said...

ohhw!apple pie tu nmpk sungguh comel & yummeh:)

bersama kak Es said...

senyum dan nak kata...kecurr aaa

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Piasara:memang sedap byk sayur pulak tueee..

Bee:sesekali macam nie memang best.

Lizz:senyum ler tak kena bayo pun..heheeh

Kasihredha:pie tue kecik jer pun...tak puas makan.

Maya Amir:memang kecik...

Kak Es:senyum tak perlu kata apa222