Friday, May 06, 2011

Happy Mother's Day

Assalammualaikum dan Selamat Menyambut Hari Ibu, Ahad nanti.
Maklum ler BSB dah bergelar ibu so kena ler peka sikit pasal Mother's Day nie...
Weekend hari tue kami sekeluarga menyambut hari ibu buat
ibonda tersayang BSB Puan Rokiah Musa,
maklum ler hari tue jer yg kami free.
Kami adik-beradik semua berkumpul ramai2 di rumah BSB
sambil menjamu selera yg menyelerakan.
kek pula di sponser oleh Cik Intan & Cik Umie...
tq so much...muahhhh....
so kepada kengkawan BSB yg bergelar ibu.
BSB mengucapkan HAPPY MOTHER'S DAY
jom jamu mata japppp kat bawah nieee...

"HAPPY MOTHER'S DAY"
Cheese cake yummy, sedap nyerrr tapi BSB tak boleh makan byk sangat cheese nie nanti sakit perut ler pulakkkk...kesiannnn
Kek Coklat nie ler yg My Mum suka bebenor.....
Ibu BSB tengah nak potong the first kek....
masa nie mykid dah tunggu tak sabar2 nak mamam kek tueee...
Second kek yg mak potong..
"nanti kejap mak tengok dulu apa benda nieee"...kata mak

Tengok ler tueee...cucu2 mak dah tak sabar2 dahhhh....
sabar nyer ayang kejap lagiii kita makan kkk...
Ok...mari makan semuaaaaa.... ambil pinggan dan sudu masing2.
Emmm sedap nyerrr tapi jangan makan banyak sangat nanti kena kencing manis pulak.

Hari tue kami bukan makan kek saja tauuuu...nie baru desert sajaaaa....
tunggu N3 BSB nanti. BSB nak tunjukan apa yg BSB masak yg paling special masa
Jamuan Mother's Day nie...heeehee....tunggu tauuu..
sekian dulu coretan ringkas BSB...taaataaa tiiitiii tuuutuuu..ADIOSSS.

14 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

Assalam akak BSB..
nampak special sgt kek tuh..

eppy mothers day kak!!

Ati Masrif said...

bestnya kalau adik beradik rapatkan

adik beradik kita tak rapat lah bsb

sedih kalau tgk acara2 mcm gini tau :(

Hanis Azla said...

wah.. sampai 2 keknya.. Happy mother's day utk BSB juga..

marinahunny said...

selamat hari ihbu buat bsb ;)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Atie:kek tue special for mother day jerrr..tapi ati x boleh makan byk sangat kek tue tauuu...takut kencing manis nanti.

Ati:alaaaa saya pun sama. Kami ada 8 beradik tapi yg dpt dtg 5 beradik jerrr...memang susah nak kumpul semua.

Hanis:heehee bukan 2 tapi 3

Marina:sama2

Mrs.Yie said...

slmt hari ibu bsb :)

EL MARIACHI said...

menghargai pengorbanan ibu tu bagus tapi menyambut sambutan hari ibu tu kurang sikitlah...ini budaya barat...sama macam April Fool,Valentines Day,Father Day...semua ada muslihat di sebaliknya...

aku baru tahu sebab itu aku bagitahu apa yang aku tahu.

sekian terimakasih...

ummu muhammad said...

kak BSB masak ape yg special tu.. ;)

Cik Sue said...

Assalam BSB..
Selamat hari ibu utk Mak Kiah..Semoga mak Kiah sentiasa beroleh kesihatan yang baik dan dapat menunaikan Fardhu haji tahun nie...Sayang mak Kiah aminnnnn

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mrs. yie:tq so muchhh

Mie:iya ker mieee...tq bro

Ummu Muhammad:tunggu lerrr... surprise..idok ler special bebenor pun saje jer nak bikin gempak.

Ciksue:aku dah sampaikan mesej ko tuee..dia ketawa jerrr...

Mrs.Yie said...

mak ai..kek coklat!! sedapnyeee..!! selamat hari ibu utk bsb :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

Happy mothers day....

nur said...

sedapnye kelihatan kek kek tersebut.. mintak sikit boleh?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mrs Yie:memang sedap tapi x boleh makan selalu sangat nanti dpt penyakit pulak...

Lizz:tq..Lizz

nur:kalau nur jiran BSB dah tentu dpt rasa dahhhh...