Friday, May 20, 2011

Panas Terik Oooo

Assalammualaikum, Jom kita p tengok aktiviti orang2 di Subang Jaya. Karnival nie dah berlangsung pada 2 minggu lepas..heheee jgn marah ekkk lambat sikit BSB nak download kat sini. Tapi BSB nak citer sikit, walaupun BSB dah berpindah ke Shah Alam tapi hati dan perasaan BSB masih lagi menyayangi Subang Jaya...so bila nampak ada karnival macam nie BSB mesti nak pergi macam support habis ler apa aje aktiviti di Subang Jaya nie. Karnival nie dianjurkan oleh Masjid Annur di USJ 4 Subang Jaya dan bersebelahan sekolah Abang Qaiser pula so lepas ambil Abang Qaiser kat sekolah terus kami singgah dan tinjau2 kat sini....

Masa nie jam pukul 12.30 tengahari memang tengah panas terik bebbbb....
BSB paling suka tengok kete2 yg telah dimake-up nie....memang class gitu.
Abang Qaiser tertarik dengan kete nie pulakkkk...kete sport mama!!!! kata Abang Qaiser.
Memang class kan?
Banyak nyer hadiah...
Nie mesti owner kete nie perempuan kan?
Diantara deretan kete yg di pamerkan.
Kat sini playground pun adoooo...
Adik Qaheer tak mahu berjalan..adik tengah buat hal ler tueee...terpaksa ler hubby dukung.
Perlawanan futsal padang tengah berlangsung...tak hairan pun panas terik nie...aduh dah terbako makcik nie dik OOooooiiii...kauorg relex jer kan?cayalahhhh...
Khemah Urusetia Karnival.
Kat sini BSB suka bebenor...heheee khemah jualan makanan. Macam2 adoooo duit aje yg tak adoooo....memandangkan hari ni memang cuaca panas terik so kami singgah kejap jer lerrr... nanti petang kita datang lagi ekkkk....sekian dulu dan selamat berhujung minggu..taataa tiitii tuutuuu & ADIOSSS.

16 comments:

IdaShazana said...

peminat kereta rupenye

Zefa NorAsmara said...

Ape cer nye ni? Takde cerita, ada picas je ni..

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

karnival keta ker? wah siap macam2 design pada keta pakai airbrush lagi cantik....

Hanis Azla said...

kreatif kan dia org make up kereta sampai jd macam tu.. tp akak kurang minat sikit..

Kakzakie said...

Kalau kakak dapat kereta yg dah berkaler-kaler tu BSB na drive pun takut. Bayangkan atas jalan mesti org pandang kita semacam....:)

Cik Sue said...

Walaaaa yang ko pi masa panei terik tu wak perrrr...lain kali gi le petang2..sib baik x itam bebdk tue...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Ida:BSB minat apa saja yg melukis-lukis nie...

Zefa:citer nye...walaupun skg dah tinggal diS.Alam tapi BSB suka sangat dgn persekitaran S.Jaya kira nyer tak boleh lupa ler..Sampaikan apa jer aktiviti di S.J mesti BSB nak pegi..sek, nursery, tadika. kelas mengaji, tuision, anak2 semua di S.J.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Lizz:memang cantik..nasib baik BSB tak ada kete BSB sendiri...kalau tak mesti BSB pun sama naik.

Hanis: memang kratifkan?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakzakie:tak pe leee akak jadi glamour lerrr...g mana2 semua tahu dah tue kete kita..hehee

Ciksue:aku g ambil Qaiser lepas tue nampak ada karnival pulak apa lagi terus g lerrr...lagi pun macam2 ada jual kat sini...tapi aku beli benda makan jer lerrr...

Tinta Emas said...

wahh seronoknya dapat berjalan2 ...cuci mata sekali....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

CTE:memang seronok tapi panas sangat masa tueee...

aZuMaya said...

salam BSB..lawak lerr aku tgk pic tue,,dia org tayang hadiah kat depan keta...hadiah or medal dia mcm zaman aku sekolah dulu...acara lari berganti2 rumah merah...hehehehhee

MindaMalay said...

Tumpang baca...

Ni yang rasa nak make-up keta gak ni...

MulutPayau said...

BSB... sukanya tgk gmbar keta tu..mcm2 diaorang buat...mmng kreatif..mesti jadi tumpuan di jalan raya...

sahromnasrudin said...

suke tgk waja hitam tue..mcm batman la huhuhuhhhh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Cikrin:kalau tak tayang mana ler org tahu ko juara kete tercantik..

MindaMalay:tq sudi singgah di sini..jemput dtg lagi.

MulutPayau:memang kreatif kira nyer kalau bawa kat federal highway semua org pandang lerrr..

sahrom:en sahrom tak teringin ker nak buat macam tuee...