Thursday, May 26, 2011

PAU POWER BEB

Assalammulaikum.....dah lama kita tak bersua dan tak ada N3 baru kan? uorls nak tahu tak???? Blog Be Simple tak boleh nak sign in, tue pasai ler BSB senyap jerrr 3-4 hari nieeee....setelah di kaji selidikkkkk....ghuper2 nyer google suruh update email gawab BSB. Teman idok ler nak mengecheck email gawab tueee....bila dah buka email gawab dan update email tue baru lerrrr BSB boleh sign in blog kesayangan BSB nieeee... heeheee kalut betui lerrr BSB nie kan????? rindu nyer nak menaip kat blog nie....walaupun teman idok ler pandai mengarang ceter tapi boleh lerrrr sikit2...okkkk back tu story BSB hari nie.. uorls suka tak makan kuih pau.....uorls suka pau apa? ayam, daging, kacang merah atau kaya. BSB paling suka kacang merah....kat pasar malam Shah Alam, section berapa entah luper ler puleeee, maklum ler agak nyer banyak sangat tertelan semut kottt...heehee tapi yg pasti dekat Hospital KPJ Shah Alam. Pehhhh memang sedap, murah dan yg paling hebat besar tuuuuu. Hege nyer pula cuma RM1.20 jerrrr seketul....kalau makan 1 jer pun dah kenyang, itu utk org yg x kuat makan, tapi BSB selalu nyer 3 ketui baru puassss....


Nie ler Pau Power yg sedap tueee.....kalau makan panas2 peeehhhhh lagi sodap...


Kalau datang lambat kat pasar malam nie mesti melepas punya.....habis bebbb. Pau Coklat pun ado gak kat sini. Pendik kata macam2 ado lerrrr....BSB & family selalu datang sini setiap hari sabtu beli pau power....ok BSB stop kat sini dulu. Kita jumpa lagi nanti ekkkk...Taataa Tiitii Tuutuu & ADIOSSS.

17 comments:

Piasara said...

"wahhh nampak sedap dan gebu jer..kalau BSB kata sedap,confirm sedap..insyaallah bila lalu situ akk nak try cari..tp jenuh gak tu nk cari...sek 2o kan..."

MulutPayau said...

BSB....Mp pun teramat suka ngan pau trutama inti kacang...tu ler badan macam pau jer..Tak kisahlah kan..jnnji sedapppp.....

Zefa NorAsmara said...

Baru2ni suami sy pun ada beli pau besar gedabak.. tp seksyen mana dia beli tidak pula sy bertanya.. :-)

Ati Masrif said...

kat banting pun ada pau
yg debab tp inti ciput ...hehe

Mrs.Yie said...

saya sukamakan pau yg punya inti kacang hitam tu..kalau inti kelapa atau yg lain2 memang x suka.. :)

gee ryder said...

konfem sedap ni! tengok bekas tau dah heheh

aina yg gilo pepel said...

wahhh dapnyer..lapo tengok..lame dah tak mkn pau...

Cik Sue said...

Assalam BSB...
Pau kat Muar lagi best taw..heheheh kalau sesape yg gi Muar leh kirim tapi kena ikut jalan lama laaaa..Bukan power la paunya dah jadi kebaaaaboooommmmmmmmm...sedappp bangat deeeh!!!

ummu muhammad said...

kecur tekakku..huuuu

diana said...

saya suka pau ayam..
ayam kena banyak..
heheheh

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

aah saya pun baru aktifkan akaun google tu kalau tak tak blh nak komen agaknyer google nak upgrade kot...PAU hmmmmm memang sodap saya pun suka gak makan pau daging kalau seketul tu lekat celah gigi jer hehe
kalau kena time lapo mau 3 ke 4 ktl blh habis...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Piasara:sec BSB tak pasti tapi dekat2 hos. kpj S'gor (Selangor Medical Centre)

MP:BSB pun suka pau kadang merah.

Zefa:agak nyer pau power ler tuee..

Ati:Pau nie besar tapi ia x kembung sangat...

Mrs.Yie:BSB pau kaya suka juga tapi paling suka pau kacang merah lerrr...sodapppp

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Gee:pau nie kena makan masa panas2 klau dah sejuk x berapa sedap dahh

aina:ko pandai buat pau tak? cer try buat..hehhee

Ciksue:Muar tue jauh bebenor nak kena tunggu ko balik ler baru dpt rasa...

Ummu:kat sana pau sebiji hege berapa?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Diana:pau ayam mahal sikit...rasa nyer RM1.50 kot.

Lizz:mula2 ingat dah kena virus ker Blog BSB nieee...heheeh. Skg kat opis dah kena blog internet.huuhuuu

A.s.t.i.n.a said...

dijemput hadir seantero blog nikah sis kat kuching 11 Jun... permintaan rasmi: sila klik attend walau sekiranya not attending... herher baiklah...


http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=212267882139695

εïз mummyHaza εïз said...

BSB.. kite suka makan pau Habibi yang jual kat Giant tu.. heheheh sedap...:)

nieda said...

pernah pergi sekali kt pasar mlm ni dalam 2 minggu lepas masa husband masuk hospital KPJ..Beli kuih benderam, sedapnya sampai sekarang teringat2...
Haruslah terjah lagi..dan boleh cuba pau ni pulak