Monday, December 27, 2010

Saja Jalan2

Salam kengkawan semua, BSB nak tanya weekend hari tue buat apa. Dah beli ker baju sekolah anak2. BSB baru jer beli minggu lepas. Hari nie BSB nak share pasal Selangor Ria ataupun Hari peladang penternak nelayan yang diadakan di parking kereta Stadium Shah Alam baru2 nie. Memang banyak gerai pameran dan jualan dibuka, sampai BSB tak tahu ler nak beli apa, macam2 adooo...persembahan artis pun adooo. Tapi BSB lebih tertarik dengan binatang2 yg ada kat situ. Jom kita tengok sama2 kkkk...

Dalam parking kete ada taman ler pulakkkk...layannn
Didalam khemah kambing, bau jgn cakap lerrr...tapi anak2 BSB suka sangat.
Tengok ler tueee....budak bandar yg tak pernah tengok kambing.
Bos tengah pilih kambing untuk korban kerrr..
Ini kambing jenis apa nieeee...

Dalam sangkar nie ada ayam belanda tauuuu...
Kuda pun adoooo...kalau nak tunggang kuda RM5.00 kalau tak salah lerrr..


Yang nie tengah tengok org dikir barat, dibelakang nie taman arnab.Kami tak lama kat sini sebab hari nak hujan. so tak sempat ler nak ambil pic banyak2. Tapi memang meriah ler kat sini. Rasa nyer pameran nie bermula dari 18hb December hingga 26 December 2010. so kalau kengkawan tak sempat pergi kali nie tak per tahun depan ada lagiiiii....sekian...ADDIOSSS.

10 comments:

aZuMaya said...

aku cari2 hang gak tapi tak jumpa ..ghupernya hang lepak kat taman haiwan ghupernya..aku lepak tempat abiskan duit hehehehheheheh

Yan said...

Seronok kan bawak bebudak ke tpt2 cam ni.. Expose sikit..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam cikRin, aku malam tadi baru g tempat abiskan duit tueee..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam kakYan, betul adik sampai tergangga mulut tengok ayam belanda..geli hati kami sekeluarga.

Ati Masrif said...

oo..inilah expo yg org2 ckp di shah alam rupanya

diana said...

budak2 memang minat tempat2 yang ada haiwan ni..
susah nak jumpa gamaknye.

nieda said...

thn lepas pernah pergi sini..best juga tgk pameran mcm ni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati,nie ler expo tueee.. tapi dah habis. kejap jer expo tue.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam diana, memang budak2 yg paling suka kat sini.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, memang best tapi masa kami p hujan pulakkk