Thursday, December 09, 2010

Mari2 cuba tengok apa nie?

Salam kengkawan semua, kita dah sampai ke penghujung tahun 2010. Mesti ada dikalangan kengkawan yang telah dapat bonus betulkan!!!! tapi BSB huuhhhuuu masih samar2 lagi. Tak tahu ler ada bonus ker tidak tahun nie, just wait and seeeeee...Christmas pun dah dekat nak tahu naper BSB kata Christmas dah dekat sebab kalau kita p mana2 shooping complex mesti depa dok sibuk menghiaskan complex depa macam Christmas tue lebih penting dari Aidilfitri. Kaunter perfume pun apa lagi berlumba2 ler nak promo perfume. BSB pun nak tolong kawan promo perfume. Ada macam2 perfume yg kawan BSB jual. Search kat google berkenan yg mana, pilih dan call jer kawan BSB nie for order...jangan maluuuuuuu..(http:layanbluesz6.blogspot,com)

1) Kotak, botol n cara pembungkusan luar dan dalam adalah sama 100% kecuali
material yg digunakan berlainan sediikit, tetapi ramai tidak nampak perbezaannya
kerana diduplicate/diciplak sebiji original.

2) Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di CHINA tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cume dikurangkan patinya N alkoholnya apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama.

3) 90% original. 10% lagi kandungan dan material yg digunakan berbeza.

4) Not long lasting as original but average for me its good. Lebih kurang 4 jam di aircond dan suhu bilik. Jika original 8 jam edt ke 24 hours.edp

5) Sebenarnya ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lamer dan ada yang kurang. oleh itu pemakaian individu adalah berbeza ( ORI atau double AA)

6) Jika sesiapa yang bekerja di site@luar kurang digalakkan memakai double grade AA,
kerana cuaca yang panas akan mengurangkan lagi bau perfume yg ada.

7) Berhati-hati kerana ada beberapa pengedar menggunakan GRADE AA sebagai reject perfume & original.
Dan Double Grade AA kualiti tidak sama yang dijual dipasar malam RM 10-40.

8) RECOMMENDATIONS :
* Kurang budget untuk beli original,
* Penggemar perfume n selalu bertukar2 jenis perfume mengikut majlis.
* Sentiasa sembur perfume dan suke membawa perfume kemaner2
* Hadiah kepada rakan2 dan orang tersayang ( Confirm mereka Happy )
* Pengumpul botol dan koleksi perfume.
*Ramai juga yang sangsi pada produk beralkohol seperti ini.kandungan alkohol ini duibuat dari rempah ratus dan bukannya lemak binatang...maka tidak akan apa apa jika terkena pakaian...

9) HARGA TERMASUK HARGA PENGHANTARAN: RM 40-100 ( 30ml, 50ml, 75ml, 90ml, 100ml)

4 comments:

honeyvsbee said...

akk jual ker perfume ni?

Ati Masrif said...

kita pakai perfume
tahan 3-4 tahun..hehe jarang pakai pun

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam bee, yap kawan BSB jual kalau berkenan infom kawan BSB tue atau inform BSB pun bolehhh.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam Ati,boleh buat hadiah utk kengkawan & saudara mara. kalau berkenan b'tahu lerrrr.