Wednesday, December 22, 2010

Qaheer Birthday

Salam kengkawan dan semua pembaca BSB, minggu nie cuaca mendung aje, semendung hati BSB nie biasa ler kalau dah hujung2 tahun nie, bak kata org tua2 menunggu buah yg tak jatuh2 ke riba lagi, bila gamok nyerrrr....akan ku tunggguuuuuuuuuu....kalau tak faham nanti kalau buah tue dah jatuh ke riba BSB inform u all kkkkk...tunggguuuu.(jgn mareee).Jom intai N3 birthday adik Qaheer yg ke 2 baru2 nie. Kali nie tukang masak diimport khas dari Kulim, Kedah. Siapa lagi SIL BSB lerrr Kak Ina.....Thank U so muchhhh Kak Ina.
Ini ler sebahagian daripada juadah utama birthday party yg tak seberapa nieee..menu utama Speggeti seafood, mee kari dan nasi campur.
Menu sampingan pula kuih-muih, nugget,bebola ketam, agar2 dan fruitpunch special. (gambar x sempat nak snap)sori jgn mare nanti kena jualll..
Kek birthday pula kali nie, BSB tak payah beli (save budget). 2 kek disponcer oleh Cik Ana dan kek yg dlm gambo nie disponcer oleh SIL BSB kak Ani, Thank you semua.
Masa nie nak potong kek yg ke 2. Birthday boy tertidur ler pulak...
Cuba cari mana birthday boy? tueee yg tengah junjung pinggan tue...yg tak sabar nak maman kek ler tuee.
Antara tetamu yg hadir sikit jer, BSB jemput adik2 BSB dan jiran2 dkt rumah BSB jerrrr. Rumah BSB nie sempit kalau nak jemput ramai kena ler booking dewan. Kepada semua yg bersusah payah utk menolong BSB memeriahkan birthday party Qaheer yg tak seberapa nie, ribuan & jutaan terima kasih BSB ucapkan. Nanti tahun depan kita buat lagiiiii dan lagiiiii....ADIOSSS.

14 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

Waahhh ramainye tetamu.. Happy b'day Qaheer..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

'selamat Hari Lahir'Qaheer!!Semoga pjg umur,murah rezeki,sihat selalu,jgn noty2....& semoga jadi anak yg soleh.AMIN

MamaYatie said...

BSB: tak kesah la kecik ker besor majlis..janji anak2 gembira..kan?!

mummy_ayu said...

simple..tapi nampak sgt meriah...

Hanis Azla said...

happy bithday hensem boy.. wah, penuuh meja makanannya..

atIEsAyAnGkAmU said...

eppy besday qaheer....


p/s : menawan kalbu sumer juadah tu kak..hehehe...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam kengkawan, tq 4 the wish 2 Qaheer.

Yan said...

Salam BSB,

happy bufday to Qaheer. You duduk mana ek?

BSB, mai lah kedai. INSYALLAH akak boleh bagi discount then terus dapat membership for 2 years.

honeyvsbee said...

happy besday Qaheer..meriah nyer...

BSB una tu baru 3 thn...sama dengan birthdayboy ker?

Mieja@Amiizaa2001 said...

meriahnyaaaaaaaa:)
makanan pon meriah + menyelerakan:)

happy belated birthday buat adik khaheer:)

ryn said...

heppy birthday qaheer

aina yg gilo pepel said...

amboi beshnyer kek.....wish epy besdey kt boy yer...ok wut majlis camtuh..toksah reramai..hehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam,terima kasih semua kengkawan. malu rasanyer tak dapat menjemput ke majlis birthday Qaheer.Bukan apa rumah kecik sangat.

azumaya75 said...

salam...rugi besor aku tak dtg ..cis mesti cik sue ..udah bedal utk aku gak.....aku datang besday kamu jerr lerrr...masak sedap2 tau.... heheheheh