Wednesday, December 08, 2010

Jom Belajar Berenang

Salam kengkawan dan pembaca blog Be Simple Beb, Berjuta2 dan berbillion2 terima kasih kerna sudi menziarahi blog Be Simple Beb minggu lepas walaupun BSB tak sempat nak buat lawatan ke blog kengkawan semua. BSB minta maaf banyak2 , Minggu lepas paling sibuk buat BSB maklum ler cuti sekolah ramai saudara-mara datang kerumah BSB. Tapi minggu nie dah free sikit boleh ler start balik berwalking ke blog kengkawan nanti, insyaallah. N3 kali nie aksi anak2 BSB berenang di apartment kayangan BSB, jom layannnnn...

Pool yang tenang nie akan menjadi gamat bila tiba cuti sekolah,
Putera & Puteri BSB sedang memanaskan badan dulu sebelum berenang ke kolam dewasa.

Sebenarnya Qistina jer yang pandai berenang sikit2 ler, tapi Qaiser tak pandai lagi bukan apa tue takut sebab kaki tak dapat jejak lantai pool tue.
Qistina tengah ajar Qaiser berenang.

Aksi Qistina di pool. Tak sejuk ker kakak OOoooo..
Aksi Qaiser yang tak dapat fell lagi nak berenang. Belajor dulu nak terapung baru ler boleh berenang abang kkkkk..
Qistina mempamirkan aksi gaya bebas. Sikit2 boleh ler tueee, tapi tak boleh nak lawan BSB ler kottt...tak pe akak nanti kita race siapa yg berenang paling laju.
Aksi nakal Qaiser, Qaheer tak boleh turun ke pool sebab dia tak tahan sejuk. Bila bawa mandi pool mesti esok batuk2 atau selsema. So kitaorg kalau nak mandi pool kena tunggu dia tidur dulu baru boleh mandi pool. Lepas mandi nanti balik rumah mesti makan nasi 2 pinggan sebab lapar. Kalau hari2 macam nie mahu gemuk dibuat nyer nanti...ADIOOSS

6 comments:

honeyvsbee said...

seronok nyer ni....huhuhu kak bee tag akk ..jom join contest ..http://beecontest.blogspot.com/2010/12/contest-si-manjaku-comel.html

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam bee,nanti free saya joint contest tue kkkk. tq

nieda said...

kalau nieda sure tenggelam nye. haha..x pandai berenang. wow bestnya apartment ada swimming pool. Hari2 layan swimming pool pun ok. ni servis apartment kan? yang dekat batu 3 tu??

MamaYatie said...

bestnya boleh practise berenang selalu ek

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nieda, bukan servis apart tapi apart biasa jer.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mamayatie,pool ada depan mata tapi malas pulak nak berenang. anak2 jer yg rajin berenang.