Tuesday, December 28, 2010

Makan Time

Salam kengkawan, malam nie adalah malam penentuan buat pasukan bola sepak Malaysia yg akan bertarung dengan Indonesia dimana mereka akan bermati-matian bermain untuk bergelar juara diantara juara. Agak2 nyer lerrr...cuba tengok kat dalam air tueee, siapa ler yang akan menjulang piala tue nanti. BSB rasa Malaysia menang dengan 0-0 kat sana lerrrr...Okkk stop citer pasal bola, nanti ada org tak lalu makan pulak. Tengahari ni nak lunch kat mana? apa kata pergi lunch kat Secret Recipe nak tak? Memang halal punya jgn risau. Kalau pergi try ler order macam kami order nieeee...jommmm

BBQ Chicken Mushroom...tengok ler mushrom dan sos nyerrrr sedapppp. Eza kata dia nak try order yg nie pulak.

Grilled Black Papper yg nie cheq punya. Dia mesti order yg nie kalau makan dgn kami...heehee BSB tahu kenapa dia selalu order yg nieeee...biar ler rahsia...

Ini pulak Vietnamese Beef Noodel Soup ataupun BSB panggil Vietnam Kuew Tiaw Sup. Bukan apa teringat citer Sharliz yg dia p Vietnam makan sup nie ler kot.
Wajah2 yg tak ceria pasal B**** tak dapat. Tak per ler kita redhooo jer ler Cheq & Eza. Insyaallah tahun depan mesti adoooo...hai lama lagi nak tunggu hujung tahun depan. January pun belum lagiiiii....apo nak di katoooo....sedih2 gak, tapi makan2 gak.oooppp lupa pulak kawan BSB yg lagi satu tak ada, sori ciksue kami tak ajak ko, masa nie ko bercuti makan angin, so kami makan hati...layannnn jer lerrr, kesian...ADDIOSSS

14 comments:

Hanis Azla said...

baru teringin nak mkn kek kat secret recipe dah nmpk menu ni pulak.. ni yg rasa mcm nk lunch terus kat secret recipe ni.. he..he..

Yan said...

Emmm akak kalau ke Secret Recipe, suka makan fish.

kesiannya tak dapat bonus. My company selalunya bg bonus kat staffs waktu kitarang nak travel. So, boleh depa buat duit shopping.

ibu_Arifa said...

terilurnyer tgk menu kat sini...mcm nak join jugak mkn sama kat situ.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Hanis, jgn lupa order kek utk dessert.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam KakYan,tak ada rezeki tahun nie..tak per. Nak travel ke mana kakYan?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam IbuArifa: apa lagi diner kat sana ler mlm nie.

Abah Yie & Ummi Na said...

wah...sedapnya. terliur lah kak :)

azumaya75 said...

salam fad...hang wlpun tak dpt B...cayolah..buffet lunch...mewah siottt...aku yg dpt B...pun makan kat warung jerrrr....tak perr nanti kita sesama dapat B...drpd PNB....heheheheh ASB....

cik as said...

wah BSB,yummy3...cik as terliurlah tengok..nak jugak lah...hehe:)

Ati Masrif said...

pagi2 tgk makanan ni..
kecutt perut kita tau...huhu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam umi Na, apa lagi jom ler p?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam Cikrin, kalu byk menyimpan byk ler dapat.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam cik as,lunch nanti kat sana lerr.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam ati, b'fast tak boleh makan nie (berat sangat), lunch/diner ok lerr..