Friday, February 18, 2011

LRT + KLCC

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Terima kasih kerna sudi menyinggah di Blog Be Simpel Beb. Baru2 nie kami jalan2 hujung minggu ke KLCC. Memandangkan adik Qaheer tak pernah menaiki LRT, so kami pergi ke sana menaiki LRT. Kami naik LRT dari stesen Amcorp Mall. Anak2 BSB memang suka sangat dapat naik LRT nieee...maklum ler selalu naik kete jerr..sesekali naik LRT memang budak2 tue excited bebenor lerrr...


Aksi sebelum naik LRT.
Jengggg...jengggg dah sampai kat KLCC. Punya ler ramai orang kat sini.
Kami plan nak masuk Petrosains tapi ramai nyer orang tengah Q nak beli tiket. So kami ubah plan lain kali jer lerrr masuk ke sana. Nasib baik ler budak2 nie tak mengamuk.
Tak dapat masuk kami pusing2 jer kat sini.
Kami terus pergi ke Pamaran Seni Rekabentuk produk Eropah. Kat dalam nie x dibenarkan ambil gambar. Ada macam2 bentuk perabot yang kita tak terpikir ada kat sini.
Aksi tersendiri dari Abang Qaiser.
Akak Qistina pun nak berposing gak.
Besar nyer cawan nie kak Ooooo...

Nak ke taman KLCC tue panas ler pulak. Masa tue dah hampir pukul 2 petang, so budak2 nie pun dah penat pusing2 kat sini. BSB nak lunch kat sini tapi budak2 nie nak makan A&W, tak jumpa ler pulak A&W kat KLCC nie.
Aksi tengah tunggu tren.
Suka nyer diaaaa...
Tengok ler aksi abang Qaiser dan Adik Qaheer dalam tren, memang tak boleh duduk diam2. Seronok bebenor ler tueeee...masa nie ramai juga penumpang lain kat dalam nie. Sebelum balik Shah Alam, kami stop dulu kat A&W PJ apalagi makan lerrrr....jumpa lagi..ADIOSSS.

10 comments:

A.s.t.i.n.a said...

esok dorang gi skolah imegin betapa sonok cete kat kengkawan "saya naik LRTTTTTTT"

Zefa NorAsmara said...

Wah.. sonoknya g jln2. Kami pernah gak nail LRT g KLCC, masatu Nabihah kecik lg.. meraung2 dlm LRT sbb terlalu padat.. dgn dia2 terkepit..

aZuMaya said...

salam..fad next time pie garden mid valley atau pavillion baru hang tau suasana di sana...hehehhehehe

Hanis Azla said...

seronok juga bawak anak2 jln naik lrt kan.. anak2 saya x pernah merasa lg naik lrt tu.. kena bawak juga sekali ni..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Astina:Yang kakak memang suka citer kat kengkawan nyer.

Zefa:Nasib baik masa kami naik LRT tak ler padat sangat.

Cikrin:Garden Mid valley dah biasa p tapi pavillion belum lagi.

Hanis: cuba bawa mesti dia suka.

Cik Sue said...

Wahhh...aku yg dok belakang KLCC nie pun jarang2 dpt pi KLCC ni plak BSB yg jauh...syabassss BSB...Laen kali nak dtg calling2 ler leh mai umah aku hehehehe

misza said...

masa anak² kecik ni kita bawak naik lrt. dah besar nanti dia pandai naik sendiri. anak² tak kisah pun naik monorel. kita yang dah tua ni gayat. ^_^

Amie said...

bestnya....suka tgk cawan besar tu...boleh berenang ke

Ummi Talhah said...

salam knai dari faa, anak2 fa pun 3 org jugak...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Ciksue:nanti aku nak p rumah ko, tetiba pula ko tak ada, cam ner 2.

Misza: saya tak pernah naik Monorel lagi.

Amie: heeee gambo jerrr

Ummi Talhah:Salam perkenalan juga dari BSB utk faa