Friday, February 11, 2011

Jom P Diner

Salam berhujung minggu buat kengkawan BSB dimana juga kita berada. Minggu nie nak buat apa ekkk!!! Apa kata malam minggu nie blogger2 yg stay kat Shah Alam boleh ler lepak2 kat Bistro Qaseh, Seksyen 13 Shah Alam. Alahh kat belakang Tesco Extra jerrr. Restoran nie makanan nyer sedap2 gak ada western food, goreng2, bakar2 dan macam2 adooooo...jom layan jap..

Air Bandung Soda...slupppp...hilang dahaga.
BSB punya...emmm sedap nyer. Ini memang favourite BSB, jemput makan semua.....
(Cik rin ko pandai ke buat nie)

Hubby punya diner malam tueee....simple dan sedap, tapi kannnnn....yg dalam foil tueeee...
Yang dalam foil nie ikan pari bakar, sedap tapi pedas sikit.....
Chef Qaseh tengah menyediakan ikan pari bakar dalam foil for hubby. Nampak macam senang jer chef nie buat...sebungkus heger nyer RM6.90 jerr. Kalau nak try mari ler kat sini Bistro Qaseh.....Selamat Berhujung Minggu..ADIOSS.

8 comments:

Mieja@Amiizaa2001 said...

sedapppppppppppp nak cikittttt:):)

Zefa NorAsmara said...

Hui.. sodapnye dinner BSB.. i skang x mkn mlm.. diet kononnya.. hehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam mieja,memang sedap..yammi

Salam Zefa:sebenarnya memang tak bagus diner mlm tambah kalau makan daging lagi lerr tapi BSB langgar pantang mlm tueee.

miezaniera said...

betulke best? tk penah p lagi restoran tu..dah tau dah mlm ni nk makan kt mane hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, nak join jugak. gulppp.. telir;)

Yan said...

Malam ahad lepas tak bukak. Frustrated. Akak suka lamb chop dia u...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam fifiey:memang2 makanan nyer sedap2 kalau ada masa boleh ler pergi.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam kakyan,saya rasa selalu nyer mlm minggu ia bukak...saya x pernah try lamp chop lagi, mesti try nie..