Wednesday, February 16, 2011

Baru Nampak Muka

Assalamualaikum kengkawan dan pemerhati Be Simple Beb.
Terima Kasih sudi singgah sekejap di blog yang usang nie.
BSB nak share dgn kengkawan pasal baru2 nie BSB bawa rombongan
pergi menggunting rambut di USJ Subang Jaya.
Semua kena gunting rambut kecuali BSB lerrr...
kita pakai tudung tak pe kannnn...
dah masuk 2 bulan bersekolah baru ler dapat bawa diaorang nie gunting rambut...
Jom layan japppp...

Abang kalau gunting rambut memang kena duduk atas peha hubby...kalau tak memang tak gunting ler jawab nyerrr...
Rambut sebelum digunting.
Rambut kakak selepas digunting, lepas nie tak perlu ler nak ikat2 lagi dahhhh...senang sikit kerja BSB nanti.
Rambut Abang Qaiser setelah digunting...
Last sekali turn Adik Qaheer pulaaaa...
jgn nangis tauuu....
nanti lepas gunting rambut kita p lunch kat KFC kkkk....
ADIOSSS

11 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Laaa.. ilang dah rambut Hafiz neyyy..

Hanis Azla said...

wah, semua dah makin comel.. bila rambut dah pendek lg senang nak uruskan..

Puanbee said...

tapi rambut sebelum di gunting tu buatkan dia nampak hensem bangat kak!

Zefa NorAsmara said...

Senangkan, sekali harung je bw semua potong rambut.. pastu dpt KFC pulak.. mesti suka budak2..
Berapa umur anak2 BSB?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Iya ler Astina dah jadi contot dahh..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis: betul Hanis tak perlu nak di ikat2 lagi..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Bee: Maksud bee rambut Qaiser ker? memang kat sek. cikgu dia pun kata macam tue...tapi akak tengok berserabut jerrr...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa: anak2 BSB yg sulung Qistina 8 tahun, Qaiser 5 tahun dan adik Qaheer 2 2 bulan.

misza said...

bila baru lepas gunting rambut nampak mcm besar budak² ni.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Misza,nampak kemas sikit kan.

Myra Jay said...

Budak2 kalau dengaq KFC laju jela diowg tu..
Tak mau gunting rambut terus offer diri nak gunting dulu :)