Tuesday, November 29, 2011

LIMA KAT SUBANG

Assalamualaikum,


jumpa lagi di blog Be Simple Beb...apa cer weekend baru2 nie?


ada sesiapa g sykpark subang airport tak?


Hari ahad yg lepas BSB bawa anak2 g Malaysia Air Festival di skypark subang airport.


memang best ler g festival ala2 LIMA kat Langkawi gitu...


Jom kita p intai apa yg sempat HP Kapuk BSB nie snap????


Akak Tina beraksi dulu kat sini..
Festival nie 2 hari jer dari 26 Nov-27 Nov 2011...kejap sangat kat?
naper ler tak dibuat nyer seminggu kan?

Sebelum tue kami intai2 dulu kat ruang atas skypark nie?


sori gambo tak terang ler pulakkkk????







Sempat lagi tueee....tak dpt gi bulan ambil gambo dgn org pakai baju bulan pun jadi lerrr!!!


Nak masuk sini kena bayar RM10 dewasa Kanak2 7 tahun keatas RM5.


Kalau dpt naik nie bagus bebenor teman rasa? kat sini juga ada sky diving tauuu..


Apa ler yg Qaiser intai tue?





Uols nampak tak yg ramai kat hujung sana tue?


Jom kita tengok apa yg diorg tengah tengok tue????


Kami pun g ler tengok apa yg ada kat sana tue?


ruper nyer ada kapal terbang tengah nak turun...



Sampai naik lenguh ler tengkok BSB nie dok menengok kat atas jerrr...


masa nie pertunjukkan kapal terbang dgn aksi2 yg menarik...


sori HB BSB idok ler dpt snap gambo yg jauh tueee...kalau pakai kamera DSLR boleh lerrr...





Ini ler guper juruterbang yg telah melakukan aksi kapal terbang tadi tueee..


sempoi jer kan juruterbang nie? Kami tak lama sangat kat sini sebab nyer hujan ler pulakkkkkk...tension BSB dibuat nyerrr..tak pe ler tahun depan kita datang lagi kkk..


sekian dulu coretan BSB hari nie, jumpa lagi nanti taataa tititt tuutu & adios.

14 comments:

Yan said...

kena masuk ke TUDM lah ye.. dulu2 selalu masuk kem sini. But not now anymore.

MulutPayau said...

seronoknya kalau anak2 dapat ke sini....

Myra Jay said...

Bestnyerrr..
Myra pun nanti nak p LIMA gak tp kat Langkawi ;)

cik puan pe'pel said...

alahai best nyer BSB. pakal je jauh nk ke sane..tapi 2 ari je..ish apelah buatla seminggu ke. kan cuti sekolah ni..hurmm

εïз mummyHaza εïз said...

ingat nak pi tapi minggu tu balik kg.. makan deroyan.. :)

anak2 mesti happy pi sana kan

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakYan:bukan akak, just sebelah skypark tue jerrr..

MP:memang ponnn budak2 suka lerr..

MJ:g langkawi lagi best boleh singgah beli corellekan?

aina;tue ler pasai nyerr..kejap sangat..

Mummyhaza:BSB hantu durian tauuu..heheehee

Rinna said...

Bestnyaa BSB dpt gi tgk festival nie..napa laa cepat sangat kalau tak boleh gak bawak anak gi tgk plak hujung minggu nie..

nieda said...

alahai x dpt pegi.. balik kg

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Rinna:saya pun mlm ahad baru tahu ada festival nie.

Nieda:tak pe tahun depan ada lagii..

aZuMaya said...

salam bsb... aku prnah pie dulu masa LIMA kat langkawi ....mmg best

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah bestnyer BSB... kalau bawak anak2 ni mesti seronok dierang

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cikrin:aku g kat subang jer..huuhuu

Lizz:betul..kira nyer sampai x nak balik lerrr..

Zefa NorAsmara said...

Wah bestnya, tp dah terlepas. huhu..

ps: Dulu masa duk subang ada gak g skypark tu, sekarang dah duk shah alam tak de pg dah..

Totie@Tomy said...

dah lama tak jalan2 pi subang..time lunch pun pi subang bestari gerai makan mak kawan saya..tu pun dah 6bulan lepas..