Wednesday, November 23, 2011

apa yg saya suka?

Assalamualaikum...

jumpa lagi dalam N3 Team bonding at Hotel Corus Port Dickson edisi akhir. Jangan mare kkkk!!!! apa yang BSB suka bangat bila g Hotel. First makanan hotel, walaupun peserta lain kata tak sedap, tawo ler...masin lerrr...byk lalat lerrrr yang pasti BSB hentam aje. Lagi satu yang BSB suka banggggaaattt kat Hotel Corus nie...emmmm bilik nyerrrr...BSB dapat yang besar tauu...dalam bilik air ada bathtap kooo..boleh berendam dalam buih sabun. Jom checkitout !!!!!!!!!!

Walaupun katil nyer kecil sikit tapi BSB tak kisah pooonnnn.. sbb bilik nyer besooooo..
Depan katil BSB ruang tamu...siap ada set kerusi besi tempat BSB lepak2 baca paper..

Bila masuk jer kat bilik hotel nie kita jumpa meja & kerusi nie dulu..tempat BSB pakai kasut.

Gini ler ruper kami bila dpt main air kat pool...kanak2 riang ler katakan!!!

Tengah tengok team lain yg belum habiskan tugasan lagiii.....cepat ler sikit team One Mession Ooooo..bila mahu habisss daaaa..

Team One Mission tengah cuba menghabiskan games yg diberi...tengok ler yg berbaju hitam tue bukan nyer nak menolong...apa punya ketua lerrr...uorls nak tahu apa yg diorg nie tengah buat? jom g tengok kat bawah nie...

Ini ler games yg diberikan pada kami...kaki peserta diikatkan dgn tali dan disuruh menghuraikan nyer satu persatu...senang jer tuee.
Hari terakhir di sini, kami diuji membuat wau. Ini ler wau team BSB buat..

Tema BSB "Thunder Kebabom"tengah repair sikit2 sebelum menaikkan wau.

Tapi dukacita nyerrrr....wau kami cuma dapat naik tinggi nie jerrr...lepas tue menjunam turun kebawah...ruper2 nyer buluh tue dah patah daaaa....

Aksi Jebat & Wati berpossing di tangga hotel sebelum menaiki bas untuk pulang ke PJ.


Lepas lunch kami bertolak balik dan sampai ke PJ dalam pukul 2.00 petang. So kesimpulan nyer bagi pendapat BSB Team Bonding ini berjalan lancar dan sememang nyer berpuas hati dengan segala tunjuk ajar yang diberikan. BSB harap tahun depan company BSB akan buat lagi tapi kali nie bior ler tempat lain pulak...contoh nyer buat kat Langkawi ker, Pangkor pun syok gak kan? apa yg pasti kita just wait and see....sekian dulu jumpa lagi taataa tititt tutuu & adios.

11 comments:

Myra Jay said...

Wahhhh best dan meriah tul mandi kat pool :)

Hanis Azla said...

best juga corus tu.. pernah juga bercuti di situ..

EL MARIACHI said...

apa yang aku dapat belajar kat sini ialah dalam setiap individu ada kualiti memasing...bukan semua pilihan eksekutif adalah betul dan dalam sesuatu situasi...perkiraan, kepakaran, ijazah semua boleh campak ke laut....itu satu pun tak leh pakai nak survive...

nieda said...

pernah dulu bercuti kt hotel ni.. so far best

MulutPayau said...

seronoknya dapat main air....hhhehee

Yan said...

akak penah stayed kat hotel ni. Otw balik dari melaka. so hot kat melaka. kepala macam nak pecah. then hubby singgah kejap area ni buat inspection.. dah tak larat, kami ambik bilik satu.. tidur dulu...then kul 11.30mlm baru balikk.tak tidur smapai pagi pun..heee..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:sesekali dpt berendam dgn kengkawan memang best gilerr..

Hanis:tapi makan nyer kureng sikitkan?

Mie:betul cakap ko mie, aku setuju 101%

Nieda:memang best gilerr...sbb free hehee..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP:giler lerr kalau dah dpt berendam dgn kengkawan..

KakYan:kalau saya dah tentu tidur sampai pagi..

cik puan pe'pel said...

ya Allah bestnyer..company BSB buat ape yer?maksudnyer company ape?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

aina:company periklanan..

MamaYatie said...

bestnya...dah lama tak buat keja2 berkumpulan ni...syokkan!