Monday, December 05, 2011

HOT&ROLL

Assalamulaikum....


dan salam manis buat follower dan silent reader BSB.


BSB 3-4 hari nie sibuk sikit...almaklum ler dah hujung2 tahun nie...


Minggu depan lagi sibuk tahap gabannnnn...tapi disbbkan blog kesayangan nie..


BBS try juga buat N3 baru..


dan try juga utk melawat kengkawan..


Jom BSB nak tanya uorls pernah tak dengar Hot & Roll..


aaalaaa selalu ada kat shopping complex tue...


kiosk nyer banyak...tapi BSB g yg dekat Summit USJ.


Savoury Crispy BBQ chicken pilihan akak Tina.
Abang Qaiser punya pilihan BSB dah lupa daaaaa...



Adik Qaheer tengah pikir nak order apa ek????


Emmm sedap tauuu..


harga pun boleh tahan gakkk...sesekali apa salah nyerr...


Sambil makan kami lepak2 jap kat summit sambil tengok org lalu lalang...


heehee nak shopping rasa nyer tunggu cukup bulan lerrr...


ok stop sini dulu..BSB nak sambung buat keje nie...


jumpa lagi..tataa titiii tuutu & adios..

15 comments:

nieda said...

minatdgn hot n roll.. try buatsendiri xjadi..

Yan said...

akak pernah makan sekali dua. tapi yg kat plaza masalam tu..sedapp.

Zefa NorAsmara said...

1st time dgr.. tp nampak sdp lah..

MamaYatie said...

dah lama tak makan hot & roll..
sejak dah pindah saujana putra jarang dah gi summit...

muka ka tina cam muka mamanya...:) sweet!

EL MARIACHI said...

macam makanan orang Mexico...

kasihredha said...

wauuuu sedapnya

atIEsAyAnGkAmU said...

wahhh...tempat baru ke ni kak..
special nyer...

look sedap je tuh..

Rinna said...

Tak pernah makan lagik..nampak sedap.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nieda:buat sendiri boleh makan byk sikit kan?

KakYan:kalau ambil rendang ia pedas sikit kan?

Zefa:nanti boleh ler try?

Mamayatie:dah merata2 dah kiosk nyer..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mie:ko try ler sedap tauuu..

kasihredha:memang sedap..

atie:bukan summit nie dah lama dah dibuka nyer..hot&roll nie bukak kiosk kat summit..

Rinna:nanti try ler..dah merata2 dah kiost nyerr..

Kakzakie said...

Kakak rasa rata-rasa semua busy sekarang kan... dahlah hujung tahun, bercuti.. naik kerja sendiri tanggung huk...huk...

MulutPayau said...

tak pernah makan kat situ..nmpak sedap..

Hanis Azla said...

pernah try juga.. nmpk mcm kecik dan tak cukup.. tp mmg cukup dan mengenyangkan.. sedap pulak tu..

Totie@Tomy said...

tak pernah try tp bila tengok pic ni rasa nak try lak..nak suh en.hubby belikan lah..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakzakie:tapi kalau cuti tetap cuti...heeehehe

MP:nanti boleh ler try..

Hanis:kalau ambil yg macam akak tina punya nampak jer besar tapi tak kenyang pon..

totie:cuba lahhh..