Tuesday, December 13, 2011

SPACE U8

Assalamualaikum....



apa cer weekend hari tueeee...g jejalan mana?



BSB g pusing dekat2 jerrrrr...



N3 hari nie nak citer pasal shopping complex yg baru bukak kat Bukit Jelutong, Shah Alam



SPACE U8...mak aiiii nama nyer pun dah macam gah kan?



jom kita p ronda2 kejap kat sana...



kat dalam spaceU8, tak byk pon kedai dibuka.
Memang luas mata memandang koooo...kat sini ada cinema org kata ini ler cinema pertama kat shah alam betoiiii kaaaa....

Siap ada air panjut tauuu....mykids paling suka kat sini nak tau apa diaaa...jom tengok kat bawah





"






"






"






"



"



"



"



"



"



"



"



"



Ini ler benda nyerrr...yg mykids suka bebenor...free ko..main ler berapa lama ko nak?
tak tentu hala dibuat nyerrr....sampai ajak p makan pun tak nak...



Adik Qaheer cuba nak naik ikut tingkap bulat tue pulakkkk...aduuuhhhh pening mak nyahh..



Sebelum balik kami g makan dulu kat food court...makanan kat sini ok tapi mahal ler sikit kan?




Asam pedas ikan pari...pedas tak tahan BSB....tapi sedapppp..



Lawan pulak dgn sambal tempoyak....pehhhh ulam2 pun ada. Kalau uolr free nanti mari ler lepak2 jap kat sini...sekian dulu..take care dan taataa tititii tuuutuu & adios.

9 comments:

Rinna said...

Wow Asam Pedas tuh sgt menarik.. laa.. BSB..siap ada tempoyak gitu..:)

nieda said...

last week nieda pegi food court dgn mainan tu xde lagi... suka sbb dkt je dgn rumah.. boring2 bleh tgk movie kt sini... hehe

Yan said...

tak sampai lagi sini. kalau tak ada gak kedai kami di sini. tapitaksanggup lah pulak.

shah alam tak boleh ada panggung wayang. diarang kata yang ni under subang.

MulutPayau said...

patut laaa anak2 BSB suka kat situ...dapat main2 rupanya...

EL MARIACHI said...

Wow Tempoyakkkkk ada kat SPACE U8...tak sangkaaa...

Hanis Azla said...

luasnya.. tp mata saya lebih terpegun tgk makanan tu.. he..he..

Sekamar Rindu said...

salam....

budak2 memang suka panjat2 tu...:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Rinna:teman memang gemor tempoyak nie...

Nieda:BSB g 2 minggu lepas...

KakYan:kalau org shah alam nak tengok wayang kena g subang ler...

MP:betul2..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Mie:kat sini apa yg tak ada...mak ayah jer yg x ada..hehee

Hanis:tapi asam pedas nyer memang pedas gilerrr..

sekadar rindu:betul2