Monday, December 19, 2011

mekar setaman

Assalamualaikum..

dan salam manis buat semua.

Tengah buat apa tueeee....emmmm kira bonus ekkk!!!!!

kakitangan kerajaan syok ler dapat bonus kan?

tapi kami yg keje swasta nie kena tunggu ler ikhsan dari bigbos lerrr jawab nyerrr

kalau ada rezeki anak2 ado ler tue..

tak pe lerrr tungggguuuu!!!!!!!!!

jom ikut BSB g pusing2 kl nak?

kali nie BSB g mana ek? cer teka????????
Teka ler cepat.....

salaaaahhhhh..teka lagi...

Heehhee BSB g Istana Negara tapi kat luar jerrrr...mana boleh masuk kedalam istana nie..

akak Tina kata Qaiser jer yg boleh masuk ke dalam istana nie sebab Qaiser bermaksud "Raja" heehee iyo ler tueee....

Kalau tak ado duit boleh kikis tiang & pagar nie ahhh...

iklan gigi ler pulak adik Qaheer nie..pagi tadi gosok gigi tak?

Tak takut punnn..

Apa aksi lerrr anak teruna BSB nie...

aksi bersahaja dari BSB & gang...kalau uorls datang sini pukul 3 ptg boleh ler tengok kuda2 istana...tapi kami tak sempat tengok, baru jer habis daaaa....

stop sini dulu, nanti kita citer lagi kkkk...jumpa lagi tattaa titiiti tuuu & adioss.

13 comments:

aZuMaya said...

salam bsb ..aku yg duk dekat pun seumur hidup pun lum sampai lagi ..cogratssssssssss

Zefa NorAsmara said...

Baguslah BSB nih.. selalu bw anak2 pergi tempat yg sy tak tefikir nak bawak. Good idea.. :D

Rinna said...

Wahh BSB dah sampai yer ke Istana Negara yang baru..tuh.. bestnyaa.. walaupun kat luar aje..tapi tak kisah laa kan janji dah sampai.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cikrin:apa lagi weekend nanti boleh ler g..

zefa:tak plan pun nak ke sana..just lalu jer and drop jap kat sana.

rinna:memang cantik ko..

sahromnasrudin said...

nie yg istana baru tue kan???

Hanis Azla said...

cantiknya.. pose anak2 pun menarik.. comel.. istana lama dulu pun cuma lalu aje tak pernah singgah.. istana baru ni pun entah bila dpt singgah..

Myra Jay said...

Sama la kita tak tau BONUS ada ke tak, tapi takpe leh tumpang BONUS suami :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sahrom:yap...istana baru.

Hanis:BSB pun singgah kejap jer..

MJ:ok ler tue..hubby BSB pun keje swasta gak..hhhuuuuhh

Amiizaa2001 said...

bestnya istana baru....:)

atIEsAyAnGkAmU said...

bestnyer kan kalau dpt bonus ujung tahun....ehhh tetibe plaksss..eheheh..

tegak je pengawal tu yea..tk penat ker? hehehhe...

Sekamar Rindu said...

salam...

dapatlah bonus sikit.:)

yan said...

tpt baru ni kan..akak tpt lama pun tak pernah sampai..heee

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

amiza:cantik ko

atie:bonos..mana diakau!!

sakamar rindu:ok ler tue

kakyan:kan boleh masuk pun..nengok dr jauh jer..