Tuesday, December 27, 2011

1 hari kooo

Assalamulaikum.


Apa kabor kengkawan..


sibuk bebenor lerrr teman minggu nie..


hati teman nie ahahhh nak bercuti tapi keje pulak berlambak2!!!!


adduuuhhhh...nak bukak blog pun tak sempat.


hari nie dpt ler nak upload gambor minggu lepas..


BSB bawa anak2 g pusat sains.


memang tempat nie best gilerrr...utk budak2 jer lerrr..


Masuk jer kat dalam hall pusat sains nie mesti jumpa nie dulu...
First2 jumpa ikan nie dulu...kalau dpt tangkat nie bagus..sebulan makan tak habis2..

kat dalam nie bermacam2 games menguji minda kita...tak terlayan dibuat nyerrr..




Games menguji telinga kita...apa yg bising tueee...








Masa kami datang tue ada pameran dinosaur.





Keluar jer dari pameran dinasour tue...mykid nak main tabur pasir ler pulak..layan jer lerr








Kak Tina tak takut ker pegang dinosour tueee...nanti dimakan oleh dinasour baru tahu..


Adik Qaheer pun tak takut tengok dinasour tengah mengaum !!!!!!!


Tempat favorite adik Qaheer, sampai tak nak balik lerrr...




suka nyer diaa!!!!!!




nak cuba apa pulak tuee..


Relex jap kita tengok sains show...


Sains show..boleh lerrrrr


Memandangkan kat luar tue hari hujan, kita lepak jap sambil baca buku upin & ipin bolehh..


Pusat sains nie tutup pukul 5.00 petang.


Memang best dan berbaloi ler kalau bawa anak2 datang sini.


Boleh duduk dari pagi sampai petang kat sini...


siap boleh keluar masuk kat sini dengan syarat jgn hilangkan tiket tue..


kat dalam nie tak boleh bawa air&makanan...


so kalau lapar keluar kejap makan dulu lepas tue masuk balik sambung aktiviti kat sini...


mak aiiii sampai nak tercabut ler kaki nie ahhhh dibuat nyerrr...


udahhhh jom balik nanti kita datang lagi kkkkkkkkkk


jumpa lagi..sekian tataa titii ttuuutuu & adiosssssssss.

10 comments:

Hanis Azla said...

anak2 semua dah sampai pusat sains ni sbb ikut rombongan sekolah.. tp maknya yg tak pernah sampai lagi.. he..he.. tgk gambar & baca entry ni rasa teringin pula..

Zefa NorAsmara said...

kami dah pergi.. memang best!! Bukan anak2 je, ibu dorang pun suka juga..:D

MulutPayau said...

satu hari yg mnyeronokkan....memang best kalau bawak anak2 ke sini...

εïз mummyHaza εïз said...

teman x pi lagi kat sini... bz la.. sian anak2 x merasa lagi ke sana.. :)

nieda said...

pusat sains mmg best..dinosaur tu ada lagi ek.. lama gak pameran dino tu.. rasanya dari awal thn hari tu kan?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

hanis:budak2 suka lerrr..utk kita tak berapa best punn..

zefa:budak2 suka tapi mak budak penat nak mengejar anak2.

MP:dunia anak2

mummyhaza:memang best tapi kita ler penat..

nieda:dinasor tue ada lagi tapi sikit jerr..

atIEsAyAnGkAmU said...

sonoknyer layan anak2 tuh...


xtvt tabur pasir tu paling syok sekali...

Rinna said...

Seronok budak2 tuh dpt gi Pusat Sainskan.. iye laa..time2 cuti nie ler dpt berjalan2.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

atie:seronok + tension = penat mengejar anak2

rinna:betul ckp rinna. ini pun g weekday bukan weekend kalau tak mesti lagi ramai org.

SaiSyi said...

waaaa..bestnyer. ada saje rancangan time2 cuti yer.