Saturday, January 07, 2012

dah basi dahhhh

Assalamualaikum....

apa khabo kengkawan semua...

aaaddduuuuu ribut taufan dgn hujan lebat melanda BSB akhir2 nie...

dan setelah meredah berbagai masalah akhir nyerrr...

ribut taufan dan hujan lebat tue pun berhenti kooo...

pppehhhh lega rasa nyerrr..

dan skg nie dpt ler BSB mengadap dan kembali ke dunia blog.

BSB nak share citer BSB & family g melaka masa cuti sekolah hari tue..

nie first time g bawa anak2...dulu2 g dgn kawan2 jerrr masa bujung ler tue...

Masa kami g sana punya ler jemmm gilerrr ko masa sampai kat tol ayer keroh.

dekat 1 jam ler baru dapat masuk Melaka...tapi yg pasti Melaka memang classsss..

Meriah gituu..naik satu beca 20 hinggit kooo...mahal ker????
Tempat wajib yg kena melawat kat Melaka..


cer teka kat mana nie? org melaka tahu lerrrrr...

Dah anak 3 pun nak bersanding lagi....hehheee jgn mareee..

apa2 pun kami akan datang lagi ke sini..insyaallah.

Hari tue tak sempat nak cover seluruh Melaka...almaklum ler jemmm

Melaka tunggu kami datang lagiiii...

sekian..tataa titii tuuu..adios.

13 comments:

~MAWAR~ said...

hehe..wahh best bercuti di melaka kan.. hurm kami pun dah lama xpergi..pdhl sejam je pun dari nilai ni..huhu..insyaallah..jika ada rezeki..ense

diana said...

lamanya tak update..:p

EL MARIACHI said...

dah basi sakit perut le....keracunan makanan...

Pia said...

"hai,lama tak nampak..hehehe..ada masalah problem rupanya....amboi pi jenjalan melaka yer...tambang beca tu tklah mahal sgt kot memandangkn nak mengayuh tu teruk giler..akak penah gak pi,lama dah...sian akak tgk pakcik yg kayuh tu dah ler agak berumur....so kira berpatutan lah tu..."

Zefa NorAsmara said...

Kami pun suka g melaka.. tiap2 tahun mesti pergi.. :D

aZuMaya said...

salam BSB ,,cucu hang tuah dtg jenguk ...melaka bandaraya bersejerah beb

Hanis Azla said...

wah, pergi melaka siap bersanding sekali.. kelaaass.. he..he..

εïз mummyHaza εïз said...

bercuti kat Melaka.... best... :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mawar:nanti cuti CNY boleh ler g melaka..

diana:hehee sibuk sikit..harap lepas nie kureeengg ler sibuk nyerr..

Mie:sakit perut jumpa doc foo..free jerr

Kak Pia:kat Melaka nie macam2 ada kan?beca kami tue org muda yg kayuh siap pasang lagu kuat2 lagi..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:memang best kan?kalau ada rezeki & masa kami nak g lagi..insyaallah.

cikrin:tak nak ajak p rumah ker??

Hanis:hehheee pakcik owner rumah tue yg suruh kami bersanding..

atIEsAyAnGkAmU said...

melaka....mmg mesti dlm list kunjungan kalau niat nak bercuti kan kak..baru smlm anak buah sebut nk ke melaka lg...

Norsalmi said...

Memang best kalau ke Melaka.. Anak2 pasti suka..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

atie:melaka byk tempat boleh g melawat..

Norsalmi:mak budak pun suka gak..lagi2 kalau dpt shopping kat melaka...