Thursday, January 12, 2012

MONRODS

Assalamulaikum...

dan salam 1 Malaysia.

BSB mulakan dgn senyuman...

baru ler hidup lebih ceria...

hehhehee hari nie nak lunch kan mana?

Jom ikut BSB g makan kat Monrods Restaurant nak tak?

Orang Shah Alam boleh lerrrr...ikut kkkk

terletak kat Pusat Perdagangan Seri Puteri, Persiaran Jubli Perak,

Seksen 20, Shah Alam, Selangor...

jom kita intai apa manu yg menarik kat sini...

Mushromm Chicken Chop hage nyer RM12.90.
Fish & Chip RM12.90...sedap ranggup dan fresh isi ikan tue...

Yang nie rasa nyer Egg Croissant kottt...yummy pilihan BSB lerrr..

Air tembikai kat sini memang sedap...tengok jer lerr abang Qaiser minum tuee..

Akak pun order air tembikai gak..

Teh tarik special untuk BSB...berlapis2 ko..

Kat sini nasi ayam pun ada boleh lerrr kalau nak try...special sikit nasi ayam istana.


so kengkawan yg tinggal di shah alam boleh ler try p makan kat sini.

ok BSB henti dulu..BSB nak g lunch nie...jumpa lagi

insyaallah..taataa titiii tuuu & adiosss.

15 comments:

mama maman said...

dpt tgk pic pun dah menyelerakann belum lg didepan mata kannn..:)

Zefa NorAsmara said...

Orang Shah Alam dtg mengintai.. tak tau pun pasal kedai ni kalau BSB tak buat entry.. nanti2 bolehlah kami terjah situ.. :D

Ati Masrif said...

wah ..meriah ye kalau dpt mkn
di luar

kito ni makan luar 1-2 kali sebulan
ajo ..tak mampu..huhu

Amiizaa2001 said...

BSB sedapnyaaaaaa.....hari tu kita prg kg baru...western food restro semua full.....balik lenggang kangkung...uhuk2...

Myra Jay said...

Nampak sedap Mushroom Chicken Chop tu:)


Kak, Almari tu myra beli 2nd hand baru, kayu masih elok.. ada di entry sebelum ni

http://normj1001.blogspot.com/2011/10/almari-baru.html

Rinna said...

Sedapnya BSB.. cikenchop.. pas tuh teh tarik special tuh nampak sedap..jerk.. :)

cik puan pe'pel said...

Salam BSB aina datang ni....aina kehilangan address blog BSB..harini baru jumpe..yok singgah blog baru aina..http://cikpuanpepel.blogspot.com

marinahunny said...

waaaah air timun cina..peberet saya tu!

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh sedapnye BSB.. nnt nak try le...

atIEsAyAnGkAmU said...

fish n chip....yummy3!!!

Hanis Azla said...

klu ke SA nnt boleh cari kedai ni.. nampak mengancam menunya.. harga pun berpatutankan..

Ros said...

Salam ziarah,

Kempunan la Kak Ros...jauh sangat..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mama mamam:sesekali leh lerr...kalau selalu mahu kering poket hehee

Zefa:rasa nyer dkt dgn rumah zefakan?

Ati:hehee sesekali boleh lerrr..

Amizaa:saya dgr kat kg baru western food lebih murahkan?

MJ:nampak cool sangat almari tue..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Rinna:teh tarik tue lemak berkrim..sedappp

aina:kita bertemu kembali...

Marina:dah lama x dgr org sebut timun cina..

MummyHaza:kalau g SA singgah ler kat sini..

Atie:sedappp...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:harga kira boleh lerrr..tak ler mahal sangat. Kedai nyer pun bersih & selesa.

kak Ros:tak pe nanti kalau dtg ke S.Alam singgah ler kat sini..