Wednesday, December 07, 2011

Jelajah Jemari Asmara GiveAway

Assalamualaikum ..

dddaaaannnn akhir nyer BSB dapat juga meng-upload gambo dari blog Jemari Asmara.

Thank You so much mie...

kalau tak ada ko tadi tak dapat ler aku joint contest kawan blogger aku nie...

Tak tahu lerrr..tetiba jer tak boleh nak upload gambo contest...

ok jom kita p menjelajah Blog kawan BSB yg paling rajin singgah ke blog BSB..

Tahniah buat tuan punya blog Jemari Asmara tak pun BSB panggil Zefa jerrr..

kerana telah melancarkan contest Jelajah Jemari Asmara

sempena Ulangtahun pertama Jemari Asmara &

Ulang tahun anakanda Muhammad Yusuf Nabhan.

BSB tak ingat bila tarikh mula2 BSB menyapa zefa di blog Jemari Asmara..

tapi yang pasti blog Jemari Asmara memang salah satu blog favorite BSB.

BSB memang gemor singgah dan baca blog yg ala2 kekeluargaan, masak2 dan paling suka kalau g blog Asmara collection...

lagi satu paling BSB suka kalau tengok Zefa hidang masakan nyer dgn pinggan lama2 tuee...

mcam pinggan bunga kangkong...pehehhh suka bebenor teman engok nyerr..

bak org kata makanan tak sedap pun jadi sedap lerrr...

sbb pinggan nyer memang klasik beb..

Kalau Zefa buat contest hadiah nyer pinggan2 klasik tue...

wwwwoooooowww memang class gitu...

mesti BSB jadi org pertama yg joint...

at last BSB harap hubungan siratulrahim diantara kita akan berpanjangan dan

semoga anakanda Muhamamad Yusuf akan menjadi anak yang soleh dan

akan membuat ibu-bapa berbangga dgn nyer nanti..insyaallah..


***ID follower:BSB

***Jemari Asmara tersenarai di dlm blog list disebelah kiri atas sekali.

***Banner Jelajah Jemari Asmara terletak di atas N3 terbaru BSB.

5 comments:

Zefa NorAsmara said...

Salam BSB.. terima kasih sertai JJA GA ya.. terharu baca n3 tu tau.. Semoga berjaya!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

hehee terima kasih kembali..

sahromnasrudin said...

semoga bsb berjaya ye..bsb bolehhhhh

Pia said...

"salam...smga berjaya...lamanya akak tk bw kesini,sibuk sgt..tunggu time sekolah dah buka nnti baru jadual mcm biasa balik...ko dn famili bercuti kemana cuti2 nih?"

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sahrom:tq

Pia:g bagan lalang jerrr...