Friday, November 26, 2010

CubA tEkA

Salam berhujung minggu dan selamat beristirehat buat pembaca Be Simple Beb. Bulan dah terang dan poket pula tengah penuh apa lagi jom kita jalan2 cari makan. Minggu nie tak payah ler masak, kita rehatkan tangan kita dan juga dapur kesayangan kita tue. Apa lagi kita makan kat luar lerrr. Atau pun kita tapau jer kan senang, tak perlu susah2 penat2 nak masak. Lepas makan boleh layan Blog atau FB apamacam ok tak ideal malas BSB tue..lepas perut kita dah kenyang apa kata kita main teka-teki nak:-
Teka-teki, teka-tekok, apa dia cuba tengok:-
cuba teka BSB tampal gambar bunga matahari nie kat mana? Kalau betul tak ada hadiah pun Heee3...kita layan jer leeee...ciannn bak kat Eza.

Tengok baik2 kat mana BSB tempek gambar bunga matahari nie siap ada butterfly lagi? teka ler cepat jgn takut..teka....teka

"

"

"

"

"

"

"

"

Cepat teka kat mana?

"

"

"

"

"

"

"

"

"

Betulllll kat bilik AYOR oppp!!!bilik AIR. Anda memang hebat. Kalau salah tak pe cuba lagi tahun depan kkk. Bila masuk bilik air nie baru ler ada fill sikit dan senang ler kita nak lepas hajat kita...betul tak? dan anak2 BSB pun tak ler rasa takut sangat nak masuk bilik air nie. Rasa nyer nanti BSB nak pasang lampu lip lap lip lap pulak ok tak? Terima kasih ler kerna sudi layan dan baca N3 BSB nie...dan Selamat Berhujung Minggu..... ADIOSSSS.

13 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

wahhh..cantiknyer...bunga2 matahari......anggun mekar di taman sari....hehe...

bru seronok nk masuk toilet neh...

wanie said...

lor....ingatkan kat dapor la tadi...salah teka weh...hiksss...

miezaniera said...

mmg segar la bunga tu ari2 kene siram air hehehe

Yan said...

kang ada yg queue nak masuk toilet..

BSB, jom join contest

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/11/contest-kids-and-baby-photo-contest.html

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

SalamAti:itu ler sudah nak jaga bunga matahari nie.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Wanie :salah tak pe. Tahun depan cuba lagi.tunggguuu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam miezaniera:Bunga nie tanam dlm bilik air so senang ler nak jaga.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam kakYan. Tak per tandas ada 2. Kalau x tahan boleh share2. Nanti free BSB joint k.tq

εïз mummyHaza εïз said...

WAHHH DAH MSK NI, X NK KUAR DAH....HEHEHE

aina said...

wah wah kreatip inobatip...
hehe....canteq gak leh..tiru..lalalallala

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam MummyHaza: Selamat Pagi mulakan hari ini dgn senyuman semegar bunga matahari di bilik ayor BSB..heehh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam Aina: Tq mari ler kita sama2 share idea utk mengias kediaman kita. Bilik ayor penting tau...

Ati Masrif said...

cantiknyer bilik air
bunga2 lagi