Friday, October 28, 2011

CITTA

Assalammualaikum....

Minggu nie minggu terakhir di bulan Oktober...

Minggu depan hari ahad kita sambut Aidilladha...

Kengkawan balik kg ker?

BSB tak tahu lagi kena confirm dgn hubby dulu...

Sebelum kita cuti balik kg, apa kata ikut BSB g Citta Mall jalan2 cuci mata jap...

terletak di Ara Damansara. Alaaa dekat airport Subang jerr pun...

Bila kita masuk jer kat sini kita mesti jumpa kete antik nie...cute sangat kat?
Citta Mall nie baru jer di buka, so tak banyak lagi kedai2 yang dibuka.
Kat sini ada Harvey Norman, Pappa Rich, Chillis dan banyak lagi lerrr..

Masa kami sampai sini orang tak ramai sangat...so senang ler sikit nak control my kids nie.. kalau tak jenuh ler nak mengejar diaorg.


Kali nie akak Tina jer yg nak bergambo yg dua lagi tue dok lari depan belakang jer lerrr..

Gambo nie jer yg BSB sempat ambil yg lain.....lari sana lagi sini...

Aksi senyum nampak gigi dari akak Tina..

Didepan Restoran Chawan...class gitu wall restauran niekan?

Akak minta mama ambil gambo dekat big bear, lebih besar dari akak ler bear tue..

Tue diaaaaa...Citta Mall..

Ada 3 tingkat jer pun. Mall nie tak tinggi cuma panjang jerr..

Atas sekali Harvey Norman.

Sampai sini dulu citer BSB kat Citta Mall.

Jumpa lagi nanti,

Selamat berhujung minggu dan taaataaa titiiti tuuu & adiosss.

10 comments:

Amiizaa2001 said...

cakkk.....seronok dah abis exam boleh jalan2 dgn lega:)

sahromnasrudin said...

citta mall??? sy ingat cinta mall heheheeeee

Pia said...

"adoii jenuh lah kalau bawa ank2 gi mall ni kan..asyik lari sana sini...tp kalau org tk ramai ok lah..bkn apa takut ilang jer di celah2 org ramai...~Raya haji ni akak tk balik kg..tp last2 minit somi akk kata kena balik sbb ada hal famili...adoii penat kt jln jer.."

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Amizza:anak lega mak risau tunggu result pulakkk..

sahrom:dekat2 ler tueee..

Pia:saya pun tak tahu lagi balik ker tidak...

Tinta Emas said...

raya ni sy cuti 4 hari, klu ikutkan balik kelantan tapi rasanya balik JB aje..

Wah...baru buka dah g ronda-ronda...mesti penat round 1 mall...

Yan said...

Akak pun tak penah sampai kat sini...Boleh pegi gak ni..

MulutPayau said...

seronok dapat jalan2...

Selamat berhujung mnggu...

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

citta mall boleh ler try pegi nanti cam best jer ...budak mmg susah kalao nak bergambo nak2 kalau gi shopping komplek memang tak duk diam...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tinta emas:selamat bercuti..

Kakyan:baru bukak jerr..

MP:tq..

Lizz:betull..rasa nak di gam jer budak2 tue..

cik puan pepel said...

wahhhh cam best jerk tempat nih...