Tuesday, October 25, 2011

HOMST

Assalammualaikum...


kepada follower dan silent reader Be Simple Beb...


terima kasih sudi singgah di sini..


Esok cuti sempena Deepavali...kengkawan dah plan nak g mana2 ker?


Kalau gaji dah masuk.. best juga kan????


Boleh ler g shopping kat kl...


Hari Ahad yang lepas kami p makan kat Restaurant Chinese Muslim di ss 13 shah alam.


Aaaalaaa belakang Tesco Extra tueee...Restaurant Homst


Makanan nyer boleh tahan tak banyak goreng2 sangat.


For diet bagus bebenor ler, yang pasti halal tau..


Jom kita jamu mata sama2...


Pilihan BSB hari tue..Cantonese Yee Mee
Pilihan anak2 BSB noodle soup

Yang nie pula pilihan hubby...yummyyy


Aksi mykid sementara makanan kami sampai...tayang gigi pulak budak Qaiser niee!!!!


"Abang gelak nampak gigi lerrr!!!" kata adik qaheer.




Design restoran Homst nie simple jer,


Cat putih bersih dan tak ada gantung gambor apa2 pun.


Keliling restauran nie diletakkan cermin besar yg


membuatkan restauran nie nampak lebih luas.


Kalau tak salah restaurant Homst nie ada beberapa cawangan lagi sekitar selangor nie.


So kepada kengkawan yg nak merasa makanan cina tapi halal cuba ler menjamu selera di sini.


Sekian dulu...selamat bercuti dan tataa tiitii tuutu & adiosss.

22 comments:

Hanis Azla said...

boleh cari restoran ni nnt.. selamat bercuti yer BSB..

diana said...

tengok gambar pun dah terliur ni..:)
selamat bercuti ..:P

marinahunny said...

g kL ikut hubby kursus. sambil layan piala malaysia..haha

Rinna said...

Penah lagik try makan di restoren chinese muslim.. Mungkin one day kena cuba laa.. Tgk makanan pun cam sedap jer.. :)

atIEsAyAnGkAmU said...

assalam akak..
bestnyer dpt mam makanan halal cina..
kat jb ni agak payah nk jumpe..

kalau ade pun..mcm ye tak ye je ke"halal"annyer...

Amiizaa2001 said...

sedappppp:)

Zefa NorAsmara said...

Teringin nak cuba restoran2 mcm ni.. tp anak2 tak suka makanan yg lain dr biasa.. ibu dia tahan nafsu je la nampaknya.. hehe..

ummu muhammad said...

kembali dgn makanan yeehhhh!!!

MulutPayau said...

Masakan cina mmng kgemaran akak...terliur tengok semua mkanan tu..

p/s..selamat bercuti

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

hi bsb....wah sodapnyer cantonesse yee mee tu...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:try ayam bercili org kata sedap tauu..

diana:sedap tapi tak pedas..anak2 suka lerrr...

marinahunny:g kl boleh ler shopping kat sogo..

Rinna:sedap tapi tak pedas..

atie:restauran nie memang halal kedai nyer pun bersih..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

amizaa2001:harga pun tak mahal sangat..

Zefa:keluarga yg penting..kalau teringin tawau pun boleh.

ummu Muhammad:OOhhh suka N3 makan2 ekkk!!!boleh nanti akak masukkan lagi N3 makan2 kkk..

MP:BSB suka makanan cina sbb tak pedas..

Lizz:sbb byk sayur tue yg sedap..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

amizaa2001:harga pun tak mahal sangat..

Zefa:keluarga yg penting..kalau teringin tawau pun boleh.

ummu Muhammad:OOhhh suka N3 makan2 ekkk!!!boleh nanti akak masukkan lagi N3 makan2 kkk..

MP:BSB suka makanan cina sbb tak pedas..

Lizz:sbb byk sayur tue yg sedap..

zusha said...

musim cuti sekolah sahaja....ibu bapa sudah pelan ke mana hendak bercuti..tak gitu?????

Myra Jay said...

Sedapnyer..

Susah nak dapat makanan cina halal kat penang ni kak..

Terliur tengok menu akak tu :)

Tinta Emas said...

cuti nie saya g melaka.. lum pernah g lagi tempat makan yg sebegini . mungkin kat JB nie kurang atau saya memang tak tahu tentang restoran cina halal...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zue:betul..tapi cuti sek ler hotel2 semua naik harga!!!

MJ:kat penang p pekena nasi kandaq leeeer..baru syokkk...hehehhe MJ buat N3 pasai nasi kandaq the best kat sana?

Tinta Emas:Melaka pula femaus dgn asam pedas..peh! kalau makan mesti tak ingat dunia punya..

Ati Masrif said...

woww..

nampak sgt menarik :)

Princess Solehah said...

alamak...terliur la kak :)

cik puan pepel said...

wahh sedapnyerrrrrrrrrr...

fatin sh said...

Assalamualaikum. Kak, saya ada baca entry dalam blog akak pasal HOMST Restaurant. Saya perlukan pertolongan akak untuk assignment saya. Boleh tak akak tolong jawab soalan survey mengenai HOMST Restaurant? Sebab susah saya nak cari orang awam yang pernah makan kat situ. Harap akak sudi tolong. Terimakasih.

kalau sudi, saya perlukan email untuk forward questionnaire.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

fatin:akak boleh tolong..apa2 email akak kat : fadthreeq.hassan@gmail.com