Thursday, October 13, 2011

layan bola jappp

Assalamualaikum kengkawan semua...

N3 kali nie n3 tapai pulut ekkkk..heeheee n3 nie dah lama daaa...semasa kami lepak kat stadium shah alam menyaksikan perlawanan bola sepak diantara Selangor vs Singapura baru2 nie. Sebenar nyer BSB malas ler nak layan games bola nie tapi disebabkan hubby dah beli tiket awal2 lagi terpaksa ler BSB layan....walaupunnnn kepala BSB ada sikit pusing2 macam gasing yg dah 5 minit berpusingggggg....
Masa kami masuk kat dalam stadium nie org tak ramai lagi...

Sebelum games bermula siap ada bakar bunga api tauuu dan amy search pun ado jugakkkk siap nyanyi lagu Isabella dan fantasi bulan madu....

Games pertama diantara Veteran Selangor vs Vateran Singapura, keputusan nyer M'sia menang

3-1, Lepas tue games kedua diantara Selangor vs Singapura keputusan nyer huuhuu uorls dah tahu kan kita kalahhhhh....1-0.

Masa games dah bermula, tengok ler tueee.. ramai nyer org Selangor yg datang memberi sokongan kan? Safee Sali pun adooo gakkk? tapi kami duduk jauh sangat nampak jersi Safee jer lerrr...jadi ler kan?

Abang Qaiser dan Adik Qaheer bukan nak tengok games tapi nak main tangga jerrr...penat juga ler mulut BSB nie ahhhh dok marah kan budak 2 org nie.....sampai sini dulu citer tapai pulut BSB kali nie.sekian dan taataa tiittii tuutuuu & ADIOSSS.

8 comments:

ummu muhammad said...

kak bsb anak2 akak mcm org putih lagi2 yg abg qaiser..mcm hero pelakon org putih tapi tak tau nape ape hehe

Hanis Azla said...

bestnya pi tgk bola kat stadium.. saya last pergi stadium masa zaman tunang dulu.. anak2 mmg tak pernah lagi merasa masuk stadium tgk bola.. klu ada kesempatan nak bawa jugalah anak2 ke sana..

EL MARIACHI said...

mintak mintak skuad Yeop berjaya masuk suku akhir...

diana said...

tak jumpa blogger curly & the geng ke??
depa pun pi jugak..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

ummu muhammad:heheee iyaaa ker??abg qaiser masa baby dulu macam anak cina berambut kerinting ada lehhh

Hanis:budak2 suka ler..BSB rasa berserabut tengok org ramai sangat.

Mie:harap2 gitu lerrr...

diana:ohhh ya ker?tapi saya tak pernah g blog dia lagi...

Pia said...

"sesekali layan bola mmg best apa....eh,mana ko ni lama tak nampak.."

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Pia: adooo nie ahhh...

Zefa NorAsmara said...

Yusuf dan Maryam tak pernah lagi g stadium, sbb ayah layan bola kat mamak je.. Nak layan kat rumah tak ada geng. Hehe..