Friday, September 23, 2011

satu jer punnn

Assalamualaikum dan salam ceria di hari Jumaat ini. Weekend nie kengkawan banyak dapat jemputan open house lagi kerrr..kenduri kawin pun banyak juga kan? BSB minggu nie tak ada pulak....lepak kat rumah jer lerrr nampak gaya nyer. Minggu lepas p open house rumah anak menakan hubby kat taman batu tiga. BSB p kejap jer maklum ler adik Qaheer kan baru keluar hospital hari tue...so malas ler nak lama2 kat sana.
Sekarang nie demam angry bird telah melanda negara kita, sampai opom pokodot nie pun dah tukar jadi apom angry bird..yang pasti sedap gakkk

Antara juadah yg disediakan oleh tuan rumah..nasi impit, soto ayam dan mihun sup.

Yang bertudung hitam tue ler anak menakan hubby kami panggil kakyong jerr, yang bertudung kelabu & tudung coklat adik beradik dia.

Terima kasih kakyong atas jemputan open house hari tue. Sebenar nyer hari tue BSB dapat lagi beberapa undangan open house dan majlis kenduri kawin tapi idok ler BSB dapat pergi. BSB hantar wakil jer siapa lagi kalau bukan hubby BSB lerrrr...sekian dulu jumpa lagi..tataa tiitii tuuu & ADIOSS.

12 comments:

Myra Jay said...

Wahh kreatif tul apam polkadot jd angry bird, menarik nieh :)

diana said...

comel la apom angry bird..
hhehe

kasihredha said...

apam tu cantik le
sure kanak2 suka

Ati Masrif said...

bsb kami ni setiap weekend ada
undangan sabtu ni ada
ahad ni sampai ada 4
tak tau mana yg tak dpt gi :)

Pia said...

"akak hjng minggu ni ada satu lg..eh,dulu apam tu dot-dot jer..lps tu jadi ladybird..la ni dah jadi angry bird pulak dah..yg pasti akak belom pun try buat..rasa cam malas jer nak buat kecik2 pastu nak dotdot kan pulak..."

Kakzakie said...

Dah jadi resam negara kita selagi masih syawal masih ada majlis open house & kenduri kawin...

Perut kita aje tak boleh tahan. Bayangkan kalu sehari kena pergi 3-5 rumah mana nak masuk lagi...:)

atIEsAyAnGkAmU said...

salam akak..


cutenyer apom angry bird tu..
kreatifnyer...

Zefa NorAsmara said...

Besok ada 4 jemputan.. ahad tak tau lg.. :D

MulutPayau said...

cute apam angry bird tu....Mp pun tgh giler jugak main game ni..berebut ngan anak....hihihi

Yan said...

assalam...

angry bird di mana2 ye.






P/S: akak nak jemput mai umah. jumpa for the first time. sudi2 lah ye.

this is my phone num 01921299582
add nnt nb thru phone. miss cal me or message.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:ruper cantik rasapun sedapp.. tapi bukan akak yg buat pon.

diana:sayang pulak nak maman..

kasih redha:mak budak pun suka gakk

Ati:byk tue...apa2 pun kesihatan kena jaga gakkk..

Pia:apom nie jiran saya beri masa dia buat open house...saya mana ler pandai nak membuat nyer, akak.

KAkzakie:saya pulak dpt undangan jamuan hari jadi jerrrr...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

atie:memang kreatifkan..anak akak sayang nak makan apon nie?

Zefa:banyak tue zefa,kiranyer tak berasap ler dapur minggu niekan?hhehhe

Mulutpayau:BSB tak pandai main game tapi anak2 memang berebut nak main game nieee

Kakyan:insyaallah...nanti saya contact akak.