Tuesday, September 27, 2011

cokfad

Assalamualaikum, esok 30Syawal1432H hari terakhir dibulan syawalkan?jadi acara open house pun taaamatttt...tapi kalau nak buat juga boleh tak ada salah nyer, untuk menggeratkan siratulrahim sesama kita. Minggu lepas hari jumaat opis BSB buat makan2 aka jamuan perpisahan staff akaun yg akan berhijrah ke company lain, kata nyer nak cari mengalaman baru pula..so BSB ada ler buat sikit oreo coklat nie. Tak sia2 BSB belajar kat kolej komuniti hari tue dapat ler BSB practis ilmu yang cetek nie.
Opis tempah 30 pc tapi BSB ada ler buat lebih sikit beri kengkawan rasa...

Ediable images nie BSB tempah tau...jenuh BSB cari kat kedai semua nyer dah habis. Kalau ada pun tak cantik...comot jer ruper nyerrr..


Kalau kengkawan nak rasa mari ler order dgn BSB...cuma RM1.80 jer macam nie.


Geng bus sekolah ehhhehhh silap pulak geng BSB tengah menjamu selera dimeja bulat. Awat "cheq" sampai pejam mata tueee..makan pelan2 nooo....sekian dulu coretan BSB hari nie. Nanti kita jumpa lagi tattaa tiitii tuuutuu & ADIOSS.

9 comments:

Myra Jay said...

Dah berbisnes ye akak sekarang..

Ok nanti nak oder myra roger akak ye :)

Fieza79 said...

ermm sedap nya..tgh menjamu selera..tumpang sekaki la..hehee

kasihredha said...

mana ada comot
comey je

Zefa NorAsmara said...

Suka nama tu.. 'Cokfad'.. tahniah dah maju ke depan. Dah bisnz ciklat.. semoga maju jaya!!

atIEsAyAnGkAmU said...

santeknyer kak..
cuke tgk...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:bisnes suka2 jerrr...

Fieza:makanan nyer idok ler sedap sangat pun...sbb nasi nyer mentah ler pulakkk..

kasihredha:heheehh tq

Zefa:tq..hehhee

atie:kalau atie dekat boleh bsb beri rasa...hehee

MulutPayau said...

cutenya coklat yg BSB buat..sayang pulak kalau nak makan coklat tu..

IdaShazana said...

uit...dah jadi bisness woman
gud

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP:masa mula2 buat dulu bsb pun sayang nak makan...

ida:bisnes main2 jerrr..