Tuesday, September 20, 2011

home sweet home

Assalamualaikum kepada kawan2 Be Simple Beb. Sebelum tue BSB minta maaf kerna sudah lama tidak mengupdate blog kesayangan ini. Bukan nyer BSB mendapat penyakit "M" atau dah boring dgn dunia blog tapi sebenar nyer adik Qaheer admitt lagi sekali kerna demam panas. Bulan lepas admitt sebab muntah2 kali nie sebab demam panas pulakkkk...hai takut juga BSB dibuat nyerr...tapi sekarang adik Qaheer dah kembali sihat. Alhamdullilah.
Lukisan yg akak Tina lukis untuk menyambut BSB & Adik Qaheer bila kami balik ke rumah.

Adik Qaheer pada hari ke-3 di hospital. Masa nie baru jer air dicabut dari tangan adik.


BSB stop sini dulu...kepada semua kengkawan BSB yg sudi singgah di sini walaupun, BSB tak sempat nak membalas kunjungan kengkawan semua. Ribuan terima kasih BSB ucapkan. Nanti BSB akan membalas kunjungan itu nanti....sekian. taaataa tiiitii tuuuu & ADIOSS.

15 comments:

Zefa NorAsmara said...

Alhamdulillah, adik qaher dah kuar dari hospital. Moga2 cepat baik betul2 ya adik.. :D

diana said...

semoga dia cepat sembuh...:)

Myra Jay said...

Moga adik Qaheer cepat sembuh dan tak masuk spital lagi..

Kesian tengok bila wayar berselirat kat badan..

Hanis Azla said...

semoga kesihatan adik qaheer akakn sentiasa baik hendaknya..

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum BSB,

Semoga anak BSB cepat sihat.

Kakzakie said...

Alahai kreatif sungguh kakak lukit buat mamam dan adik. Moga adik terus sembuh dan ceria...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:terima kasih.

diana:insyaallah

MJ:masa nak masukkan jarum tue lagi ler kesian nak menengok tapi BSB kena tabahkan hati juga..

Hanis:insyaallah.

Kunang2:terima kasih

Kak Zakie:akak tina memang suka melukis punn tapi idok ler cantik sangat pun.

kasihredha said...

semoga adik qaheer cepat sembuh :)

atIEsAyAnGkAmU said...

salam akak...
moga adek qaheer cpt sehat yea..

comeinyer...tina melukis...

Amie said...

siannya dia.... moga cepat sembuh ye sayanggg...

Yan said...

semoga cepat sembuh dan berrada dalam lindungan nya

Pia said...

"semoga adik qaheer cepat sembuh...budak2 baya gini mmg senang dpt sakit,ank akk pun yg kecik tu selalu kena batuk2...lagi2 dia lahir pra matang doktor kata antibodi lemah.."

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kasihredha:terima kasih

Amie:alhamdullillah skg dah ok..

KakYan:terima kasih akak.

Pia:akak anak saya yg kecil nie ada eczema..

razucute said...

olo ciannyer...tu la musim2 raya...memang anak2 mudah jer nak demam kan...moga qaher cepat sembuh yer...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mummycute:adik qaheer dah sihat..alhamdullilah.